FRISKT INNSLAG: Åsa Westerlund (39) elsker botox og plastisk kirurgi. Foto:Thomas Engstrom/TV3,

Ny TV-frue ypper til «krig» mot Gunilla

Den nye svenske Hollywood-fruen Åsa Vesterlund (39) sparer ikke på noe. I første episode i kveld inviterer hun TV-seerne med til gynekologen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

«Svenska Hollywoodfruar» - hjemmeside

Åsa Vesterlund, tidligere kjent fra «Svenska New York-fruar», gir de andre TV-fruene solid konkurranse om oppmerksomheten. For Vesterlund har ikke mange sperrer.

Allerede i første episode lar 39-åringen TV-seerne få særdeles intime innblikk i hennes privatliv - ikke minst gjennom et besøk hos gynekologen. Det at Vesterlund skal ta rutinemessige prøver, gjøres det lite nummer av. At hun vil sjekke utseendet på sine edle deler, er et langt større poeng når den nye TV-fruen skal introduseres.

- Som å gå til frisøren

Sammen med gynekologen studerer Vesterlund bilder av kvinner som har fått utført kosmetiske inngrep i underlivet.

- Hvis man går med på å gjøre en TV-innspilling, så får man ta det som det kommer. Å gå til gynekologen er ikke noe spesielt. Det kan sammenlignes med å gå til frisøren - uten hår naturligvis. LOL, skriver Vesterlund i en epost til VG.

ALLE FIRE: F.v.: Åsa Vesterlund, Britt Ekland, Maria Montazami og Gunilla Persson. Foto:Thomas Engstrom/Tv3,

Sesongen har altså premiere på TV3 i kveld, både i Sverige og Norge. Ikke overraskende har det for lengst oppstått intriger mellom Vesterlund og den allerede veletablerte TV-fruen Gunilla Persson (54).

Verbal feide

De nye fruene faller alltid Persson tungt for brystet - og Vesterlund er ikke noe unntak. Særlig etter at Vesterlund uttalte til svenske medier at «Gunilla nok hadde stilt opp på TV gratis» og at «Gunilla er «above normal»», har det brutt ut krig.

- Åsa har blitt med for en spottpris for å forsøke å sole seg i min stjerneglans, raste Persson til Aftonbladet i vår.

Vesterlund er imidlertid ikke engstelig for hvordan kranglene mellom henne og Persson skal ta seg ut på TV.

- Gunilla er som en slitsom mygg - aller mest irriterende. Men jeg kommer fra Norrland, så jeg er vant med mygg! sier den eplekjekke fruen til VG.

Hun legger til at fruene har et stort behov for å markere revir.

- Folk er ikke alltid sånn som de fremstår på TV. Så fort kameraene er slått av, viser de en annen side.

VIL MER: Åsa Vesterlund sier gjerne ja til flere sesonger. Foto:Thomas Engstrom/TV3,

Tilgitt av ektemannen

TV-seerne får også se at Vesterlund har funnet tilbake til ektemannen, plastikkirurgen Darrin Frye.

Paret gikk fra hverandre for et par år siden etter at Vesterlund innledet et forhold til en 28 år gammel svensk mann. Men nå er hun tilgitt og har flyttet sammen med ektemannen fra New York til Los Angeles, hvor han jobber på «kjendissykehuset» Cedars-Sinai.

- Ekteskapet er hva man gjør det til. Iblant er det opptur, andre ganger er det nedtur. Darrin er en fantastisk mann og en høyt respektert lege, forklarer Vesterlund.

I første episode får TV-seerne også overvære Vesterlunds reaksjon når gynekologen forteller henne at det ene brystimplantatet er ødelagt og må opereres. Det filmes også når Vesterlund betaler kokken sin ved å la ektemannen injisere Botox i ansiktet hennes foran alle gjestene.

Vesterlund er selv en stor tilhenger av Botox og kosmetiske inngrep, noe hun utbroderte i boken sin «Happy Go Lucky» for tre år siden. På TV snakker hun blant annet åpenhjertig om sin forstørrede munn og silikonbryster.

Hudkreft

Alt er likevel ikke bare glitter og glamour for den nye Hollywood-fruen. For fire år siden ble hun rammet av hudkreft og måtte fjerne flere ondartede føflekksvulster. Siden da har hun måttet gå til jevnlige kontroller.

I mai, like etter at frue-sesongen var spilt inn, fikk hun en nedslående beskjed på nytt. Kreften var komme tilbake, og hun måtte operere igjen. Men hun er ved godt mot.

- I dag er jeg helt frisk, og det har ikke dukket opp noen nye føflekker siden siste kontroll. Jeg går til regelmessig sjekk hos legen min i Palm Beach og stoler fullt og fast på ham. Grunnen til at jeg har valgt å være så åpen om dette, er at det er et svært viktig tema. Jevnlige kontroller av huden redder liv! sier Vesterlund til VG.

Om det blir flere TV-sesonger på Vesterlund, er for tidlig å si. Norske Siv Cotton (42) var med i forrige sesong, men fikk ikke fortsette. En rekke andre Hollywood-fruer har også kommet og gått siden serien hadde premiere i 2009.

- Det er klart at jeg gjerne vil være være med i enda en sesong, sier Vesterlund.

Maria Montazami til VG:- Elsker å være på TV

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder