TAR PAUSE: Eric Dane, her under et TNT-arrangment i Munchen i Tyskland i mai 2014. Foto: Andreas Rentz Getty Images for Turner Broadcasting System Deutschland

TV-stjernen åpen om depresjon

Mens «Grey’s Anatomy»-stjernen Eric Dane (44) kjemper mot
depresjon, er produksjonen av hans nye serie satt på vent.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det er Variety som melder at skuespilleren har bedt om en pause i innspillingen av «The Last Ship», der han både spiller hovedrollen og er en av produsentene.

Les også: «Grey's Anatomy»-stjerne skilles

Serien har planlagt premiere på sesong 4 i sommer.

– Eric ba om en pause for å bearbeide personlige problemer, sier en talsperson for Dane til Variety.

RØD LØPER: Rebecca Gayheart og Eric Dane på TV-festivalen i Monaco i juni 2007. Foto: Pascal Le Segretain Getty Images

– Han lider av depresjon og har bedt om noen uker med opphold i arbeidet, og produsentene har innvilget dette. Han ser fram til å komme tilbake igjen, opplyser talspersonen.

Dane er mest kjent for rollen som Dr. Mark Sloan, med kallenavnet «McSteamy», på «Grey’s Anatomy». Han var med i åtte sesonger, men sluttet etter sesong 9.

I science fiction-serien «The Last Ship» fra TNT spiller han kaptein på et skip som forsøker å finne en kur etter at en pandemi har tatt livet av 80 prosent av jordens befolkning.

Fikk du med deg: Norsk Bjørn klipper «Grey's Anatomy»

TNT har også bestilt sesong 5 av «The Last Ship» som etter planen skulle spilles inn rett etter sesong 4. Det er ifølge Varietys kilder denne sesongen det nå tas en ekstra lang innspillingspause i. Den planlagte premieren er ikke før sommeren 2018.

Ifølge kanalen har «The Last Ship» 7,1 millioner seere i snitt per episode på TNTs ulike plattformer.

Les mer: Ellen Pompeo ble mamma igjen

Eric Dane er gift med skuespiller Rebecca Gayheart (45). Hun er kjent fra filmene «Urban Legend» og «Jawbreaker», og spilte Dylans kjæreste, Antonia Marchette, i den originale «Beverly Hills 90210»-serien. Paret har to døtre, Billie Beatrice (7) og Georgia Geraldine (5).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder