Nakenmodell i «Big Brother»

(VG Nett) Nakenmodellen Elita Löfblad (24) kan ikke utelukke at hun kommer til å ha sex i «Big Brother»-huset. I kveld sendes første episode at realityserien.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

SKREMT: Elita Löfblad (24) var en av BB-deltakerne som ble skremt at to unge menn to seg inn i Big Brother-huset i helga. Foto: TV Norge

Nakenmodellen har nylig vært avbildet på forsiden av Playboy og er vant til mye oppmerksomhet rundt sitt utseende. Men hun vil ikke sammenlignes med Sveriges tidligere modelldeltagere i realityprogrammet.

I Sverige har nemlig Kanal 5 en sterk tradisjon for å rekruttere nakenmodeller til «Big Brother». Fire nakenmodeller har deltatt før.

- Mamma har sagt at jeg ikke får lov til å ha sex på TV. Jeg syns sex er noe privat - men jeg utelukker ikke at det kan skje, sier Löfblad til Aftonbladet.

Flere modeller
Löfblad, som skal ha blitt hentet til programmet, er allerede lei av stempelet hun har fått, men hun er ikke den eneste i huset som liker å kle av seg klærne.

MODELL: Svenske Cipi Kadefa Jugovic (25) er ikke redd for å ha sex i huset hvis hun blir forelsket der inne. Foto: TV Norge

- Man kan aldri springe fra kjærligheten. Hvis jeg forelsker meg mens jeg er inne i huset, kommer jeg til å ha sex. Jeg har kledd av meg før og har ingenting i mot det, sier hun til Aftonbladets journalist.

I årets utgave av «Big Brother» er det atten deltagere, ni norske og ni svenske, som skal kjempe om å være den som sitter igjen om 114 dager.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder