I VINDEN: Pamela Anderson, her på operaballet i Wien i februar i år. Foto: AFP

Pamela gjør «Baywatch»-comeback

20 år etter at Pamela Anderson (48) steppet ut badedrakten, kommer nyheten om at hun dukker opp i «Baywatch»-filmen.

Artikkelen er over tre år gammel

Anderson spilte i den sagnomsuste serien fra 1992 til 1997.

Det er Dwayne «The Rock» Johnson (43), som også står også på rollelisten, som lekker nyheten.

«Hun introduserte C.J. Parker for verden og ble en av de mest ikoniske rollefigurene i vår generasjon – i den mest suksessrike TV-serien gjennom tidene. Det er en glede å ønske Pamela Anderson velkommen, like vakker som alltid, i vår «Baywatch»-gjeng. Vi kunne ikke laget denne filmen uten deg. Velkommen hjem. Vi er glad for at du trivdes med oss», skriver Johnson på Instagram sammen med et bilde som trolig er fra TV-settet.

Ikke samme rolle

Når Anderson nå har sagt ja til reprise, blir det imidlertid ikke i sin gamle rolle som C. J. I januar ble det nemlig kunngjort at Kelly Rohrbach (25) skal fylle den røde badedrakten som Anderson ble berømt for i sin tid.

LEGENDARISK: Pamela Anderson, slik «Baywatch»-fansen husker henne. Foto:

Hva som blir Andersons rolle i filmen, er ikke kjent.

Det er fra før kjent at Alexandra Daddario (29) har hovedrollen. Hun skal spille Summer, som opprinnelig var en mye mindre sentral skikkelse da hun ble portrettert av Nicole Eggert (43) i et par sesonger.

Baywatch hadde premiere i 1989 og ble tatt av skjermen i 2001. I snart 16 år har det vært skrevet om at den suksessrike TV-serien skulle bli film. Både i 2002, 2006 og 2009 spekulerte verdenspressen i om stjernelaget fra den gangen også ville komme til å dukke opp i filmversjonen. Om flere kommer til å følge i Andersons fotspor, gjenstår å se.

Anderson har de siste årene vært svært opptatt av veldedighetsarbeid, særlig for dyrevernsorganisasjonen PETA. Det er først og fremst ved å takke ja til ulike PR-oppdrag, som moteshow, gjesteroller, realityserier og lignende at 48-åringen har beholdt sin plass i rampelyset og tjener til livets opphold.

Husker du? Pamela i norsk TV-reklame

Premiere om ett år

Dwayne Johnson er også produsent for filmen, sammen med Dany Garcia. Zac Efron (28) dukker også opp i en rolle. Hva filmen skal handle om, er ikke kjent, men amerikanske medier spår at den vil den grense over i komediesjangeren.

Pamela Anderson, Carmen Electra og David Hasselhoff var blant de mest kjente skuespillerne i serien som gikk fra 1989–2001.

Filmen får verdenspremiere 19. mai neste år.

Nysgjerrig på hvem som er Hasselhoffs favoritt? Sjekk her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder