Kjærlighet og krangel i «Villa Medusa»

RIMINI (VG) Heftige krangler, fylleorgier og en dose romantikk. TVNorge spiller inn nye episoder av sjokk-TV-serien «Villa Medusa» i Italia.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

- Ja, litt klining har det vært. Men det er ingen «feelings» inne i bildet, smiler den rappkjefta Cathrine.

- Vi er begge single, og vi visste det kom til å skje. Så en sen natt når vi gikk langs stranden og så en romantisk soloppgang, skjedde det, sier Marius med tilgjort romantisk stemme.

- Ja, du sovnet på skulderen min! smeller det fra Cathrine.

Allerede fra de møtte hverandre på flyplassen har de to hatt et godt øye til hverandre, men når de møter VG vil de helst fleipe bort hele romansen.

- Offisielt er jeg sammen med både Anne og Cathrine, flirer Marius.

- Ja, vi har prøvd å få til trekant, ler Cathrine.

I tre uker har de åtte deltagerne levd i et gammelt og litt forfallent hus midt i Rimini. Uten en krone i lommepenger, må de ta seg småjobber for å betale husleien og få brød på bordet. Det har gått svært så trått i en by hvor nesten ingen prater engelsk.

Morgenmøte

Den deltageren som tjener mest penger og blir best likt av de andre deltagerne, vinner til slutt 100 000 kroner i TV-leken «Villa Medusa».

VG møter deltagerne under et morgenmøte. Tonen er humoristisk og fleipete. Men av og til skinner det gjennom at det krangles en del i den italienske villaen. Særlig når tema er jobb og penger.

- Det er samme dritten hver gang. Det irriterer meg grønn, stønner den kristne avholdsmannen Thomas Oen (21). Han er bokholderen i «Villa Medusa» og har det svare strev med å finne ut hvor mye som er kommet inn i felleskassen. Mens andre deltagere har det svare strev med å holde ut med ham.

- Han er en latsabb. Han sitter og sier at han er syk, også går han på stranda, sier Cathrine med forakt i stemmen.

Ellers kan seerne vente seg like mye fest og fyll som sist runde. Den gang ble «Villa Medusa» omdøpt til «Den store fyllefesten» i VG. Også i høst kan man forvente festing til syv-åtte om morgenen.

- Vi får gratis alkohol på de stedene vi jobber. Jeg har vært tungt rusa de 15 siste dagene, og har bare sovet tre timer hver natt, flirer Marius, som jobber på et av de lokale diskotekene.

Cathrine får gratis alkohol av de lokale sjarmørene.

- Jeg klarte å snylte 20 drinker i løpet av en kveld. Jeg er flink til å få ting gratis som jeg gir til andre. Den eneste som gir meg kreditt for det er Marius. Han kliner med meg, flirer Cathrine.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder