Hasnaoui til NRK

TV

Nadia Hasnaoui ble forbannet da talkshowet hennes ble tatt av på TV2. Nå går TV2-programlederen til erkekonkurrenten NRK.

Publisert:

Hun skal være programleder for underholdningsavdelingen, men det er ennå ikke bestemt hvilke programmer hun skal lede.

Nadia avviser at hun er bitter etter TV2s beslutning om å ta av talkshowet hennes etter bare én sesong.

- Jeg ble meget overrasket da jeg fikk beskjeden. Jeg ble forbannet. Men det ble skylt ned med juleakevitten. Jeg går ikke rundt og er sur. Jeg er ikke laget på den måten, forteller Nadia, som likevel innrømmer at nedleggelsen av showet var avgjørende for valget hun tok:

- Hadde talkshowet fortsatt, hadde jeg ikke hatt lyst til å slutte i TV2, og da hadde ikke tilbudet kommet heller. Det henger nøye sammen. Etter at «Hasnaoui» ble tatt av, fikk jeg tilbudet. Det var smigrende og utrolig kult. Etter det har jeg tenkt og tenkt, og i går kveld tok jeg beslutningen. Jeg har vært 11 år i TV2. Nå må jeg tore å ta en ny utfordring. Hvis jeg går på trynet, så gjør jeg det, sier Nadia Hasnaoui.

Hun tror hun vil savne TV2 og det gode miljøet:

- TV2-familien er sterk, og det føles helt som en skilsmisse.

- Slutter du på dagen?

- Nei, jeg må jo rydde litt opp etter meg. Jeg blir ikke pælma ut. Jeg skal rydde pulten og levere nøkkelen. Og så vil jeg fortsette å drikke Chablis med vennene i TV2, sier Nadia Hasnaoui.

Hun vil røpe svært lite om kontrakten hun har skrevet med NRK. Hun vil heller ikke røpe hvor mye penger hun er blitt tilbudt.

- Jeg er fornøyd med tilbudet. Men det at jeg takket ja, hadde ikke med penger å gjøre. Det er en guttegreie, ler Nadia Hasnaoui.

Her kan du lese mer om