FIT FOR FIGHT: Austin Muller fra Wisconsin. Foto: CHRISTIAN RIOS/SEVEN ARTIST MANAGEMENT Foto:

Amerikansk modell i «Alt for Norge»: - Sprøtt at Norge er så stort

Den amerikanske modellen Austin Muller (23) ser frem til å spise øyeeple fra sau når han nå skal være med i den nye sesongen av «Alt for Norge».

  • Thomas Talseth

Artikkelen er over åtte år gammel

I helgen startet innspillingen av realityseriens tredje runde, som sendes på TV Norge til høsten.

12 amerikanere med norske aner skal gjennom en rekke særnorske prøvelser i håp om å vinne et slektstreff med sine norske slektninger.

- Det jeg har sett av showet tidligere tyder på at jeg må drikke mye akevitt og spise sauehode. Så jeg ser frem til å gnafse noen øyeepler, sier Austin Muller til VG.

Han har nå pakket sixpack'en for et lengre opphold i Norge, under andre omstendigheter enn de han er vant til på jobb som modell i Los Angeles, hvor han bor til daglig.

- Jeg synes det er sprøtt at landet er såpass stort, med tanke på at det er så få folk som bor her, og jeg ser frem til å oppsøke de virkelig aparte hjørnene i utkanten av Norge, forteller han.

Muller er født og oppvokst i Wisconsin, og har norske røtter på morssiden av familien.

- Vi har en del Olsen-slekt her, som stammer fra min mors tipp-tipp-tippoldefar. Hun var i Oslo og Bergen for fire år siden, på jakt etter slekt. Det er i bergensområdet vi mener å ha røtter. Hun snakker masse om hvor pent det er, og hvordan hun følte at hun så slektninger over alt - at alle så ut som henne, ler Muller.

Om 23-åringens TV-vennlige ytre skulle slå an hos norske jenter, kan de likevel ikke forvente noe eventyr med Muller.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente av norske jenter, men jeg må nok nøye meg med å høre historiene deres - jeg tror ikke at kjæresten min ville sette pris på om jeg gjorde noe annet!

Flere artikler

  1. Pluss content

    Slektsgransking for dummies

  2. Austin Mahone til VG: - Norske jenter er vakre

  3. Molly har norske aner - blir omtalt som den nye Adele

  4. «The Office»-stjernen Rainn Wilson i Norge: – Tar gjerne jobb her

  5. Pluss content

    Bilmerkene som forsvant

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder