RADARPAR: Emily Deschanel and David Boreanaz har spilt hovedrollene i «Bones» Foto: TV3

TV-serien «Bones» kommer ikke tilbake

For dem som ikke har fått det med seg – «Bones» dukker ikke opp på skjermen til høsten.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Etter 12 sesonger er det slutt for Brennan og Booth i den amerikanske krimserien.

Fått med deg? Denne tas også av plakaten

«Bones» har de siste par årene levd på overtid, og det har faktisk vært kjent en tid at serien synger på siste verset. Fansen har håpet på at serien skal få enda litt liv – som den gjorde for to år siden og i fjor. Men det er altså helt over og ut for sære rettsmedisineren Temperance Brennan (spilt av Emily Deschanel) og agenten Booth (David Boreanaz).

Husker du? «Bones»-stjerne fikk sønn

Hver vår har de store TV-kanalene «opprydning». For å gi plass og budsjett til nye serier, må hvert år et stort antall publikumsyndlinger få nådestøtet.

Moderkanalen Fox bestemte tidligere i år at tidspunktet er inne for å sette sluttstrek for «Bones». Serien står på listen over vrakede serier, som den siste uken har fått spalteplass i de store amerikanske mediene.

Emily Deschanel lurte søsteren: – Jeg er fra en annen planet

Blant de andre seriene som legges ned, er Matthew Perrys «The Odd Couple», «Last Man Standing», «The Vampire Diaries», «American Crime» og «Rosewood».

Siste episode av «Bones» rullet over amerikanske skjermer for litt under to måneder siden. TV3 ligger imidlertid noen uker etter skjema, så norske fans kan fordype seg i serien litt til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder