«KANDIDATEN»: Fjorten håpefulle skal kjempe om å bli den endelige «Kandidaten». Her sammen med sjefen Inger Ellen Nicolaisen og to rådgivere. Foto: Knut Erik Knudsen
«KANDIDATEN»: Fjorten håpefulle skal kjempe om å bli den endelige «Kandidaten». Her sammen med sjefen Inger Ellen Nicolaisen og to rådgivere. Foto: Knut Erik Knudsen

Tok av over Oslo

Inger Ellen og 14 håpefulle klare for «Kandidaten»

TV

GARDERMOEN (VG) Norges svar på Donald Trump, Inger Ellen Nicolaisen, slanket seg 16 kilo før premièren på «Kandidaten».

Publisert:

- Jeg tror Donald er Donald og Inger Ellen er Inger Ellen. Det er mindre glam i Misvær enn på Manhattan. Men jeg har førti islandshester, og det har ikke han! sier Inger Ellen Nicolaisen (46).

Frisørgründeren fra Misvær leder den norske varianten av Trump-programmet «The Apprentice», og mandag har «Kandidaten» première på TVNorge. I går var Nikita-sjefen på vingene over Oslofjorden i «Kandidaten»-flyet sammen med de fjorten deltagerne som skal sparkes, én etter én.

- Det har vært veldig hektisk, utrolig spennende og alvorlig. Da jeg fikk telefonen, sa jeg ja med en gang. Jeg har ingen erfaring og jeg visste ikke hva jeg gikk til. Du kan være redd for hvordan det går, men hva så? sier Nicolaisen.

Slankekur

I perioden før innspillingen av programmet satte hun seg også på en intensiv slankekur.

- Jeg var jo storrøyker og røykte mellom 60 til 80 sigaretter om dagen. Da jeg sluttet for fire-fem år siden, raste jeg opp i vekt. Plutselig hadde jeg lagt på meg 18 kilo, sier Nicolaisen. Nikita-sjefen tok kontakt med slankedronningen Grete Roede, og i løpet av en og en halv måned forduftet tolv kilo. Nå har hun gått ned 16 kilo på en finurlig måte:

Her kan du lese mer om