NETTMØTE-DEBUT: Tor Fløysvik (61) fikk både ros og ris i Tett på nett. Foto: Catherine Gonsholt Ighanian

Fløysvik lar seg ikke skremme av kritikk

Første nettmøte for omstridt dansedommer

(VG Nett) - Jeg kommer fortsatt til å gi Aylar 10 poeng hvis hun fortjener det, sier Tor Fløysvik, som håper både Aylar og Åsleik danser til 10 i finalen.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

61-åringen har vært dommer i syv «Skal vi danse»-omganger, men han har aldri før vært på nettmøte. Da Fløysvik i dag nettmøte-debuterte på VG Nett, ble han møtt med både ros og ris.

Tett på nett: SE SPØRSMÅL OG SVAR

Etter at utstemte Stig Henrik Hoff (45) tidligere denne uken uttalte at han mener Fløysvik favoriserer Aylar Lie (26) , har det stormet rundt dansedommeren. Men han tar seg ikke særlig nær av kritikken, som han selv mener er totalt uberettiget. Han lar seg heller ikke skremme fra å gi de poengene han mener er rett i morgendagens dansefinale.

- Stig Henrik har basert sine uttalelser på gale tall, hevder Fløysvik. - Jeg kommer fortsatt til å si hva jeg mener, og gi den karakteren jeg synes de fortjener. Jeg håper begge danser til 10 i morgen, sier en smilende Fløysvik til VG Nett.

Fremmede kommenterer

Selv om debatten har herjet i ulike nettfora, forklarer Fløysvik at han ikke har fått negative henvendelser privat.

- Av omlag 1000 tilbakemeldinger har nok bare to vært av det negative slaget, sier Fløysvik, som er vant med å få kommentarer av fremmede.

- Jeg kan ikke stoppe på rødt lys, jeg, uten at folk banker på ruta! ler danseveteranen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FINALISTER: Aylar Lie og Egor Filipenko. Foto: Scanpix


Fløysvik gleder seg til lørdagens dansefinale og mener det er helt åpent hvem som stikker av med seieren.

- Begge to har virkelig lært seg å danse. Jeg tror ikke vi har hatt en så jevn dansekvalitet i en finale noen gang før, selv om det også var bra med Carsten og Mia i fjor. Helt ærlig - jeg aner ikke hvem kommer til å gjøre det best. Det er uansett TV-seerne som avgjør vinneren. Jeg kan bare si hva jeg mener, og det kommer jeg til å gjøre, sier 61-åringen lurt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FINALISTER: Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya. Foto: Scanpix


Om det blir flere «Skal vi danse»-runder etter dette, er ennå ikke klart. Fløysvik er heller ikke alene om å bestemme hvorvidt han skal stille som dommer en 8. gang.

- Først må jo TV 2 avgjøre om de skal ha flere omganger, og deretter må de velge hvilke dommere de ønsker. Hvis de fortsatt ønsker meg, så må familien min også si ja, forklarer Fløysvik.

- Så det er familien som får det avgjørende ordet?

- Jeg har to tenåringsdøtre, og det er viktig for meg at de synes det er greit. Hvis de føler det ubehagelig og blir mobbet fordi jeg er med, så ønsker jeg ikke å stille. Men til nå har det gått fint, sier Fløysvik.

LES HVA FLØYSVIK SVARTE TETT PÅ NETT

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder