SKAL SYNGE SANGER PÅ GRENSEN: Frithjof Wilborn og Katrine Moholt er klare for første program av «Allsang på Grensen» Foto: TV2

Frithjof Wilborn tilbake på TV 2

Ikke siden 2007 har den tidligere TV 2-profilen vært å se på kanalen. Nå gjør han comeback som gjesteprogramleder i «Allsang på Grensen».

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Sammen med Katrine Moholt sparker han i gang årets sesong med «Allsang på Grensen». Statsminister Erna Solberg åpner showet, og første program byr på artister som Sissel Kyrkjebø og Østfold-rockerne i CC Cowboys 28. juni.

Les også: Wilborn viste frem kjæresten på TVNorge-premiere

For Frithjof Wilborn blir det første gang han er tilbake på TV 2-skjermen siden han ledet talentkonkurransen «Skaperen» i 2007.

– Det er jo helt ufattelig morsomt. TV 2 er en viktig del av meg. Å komme tilbake på skjermen etter 10 år blir som julekvelden og 17. mai på en gang. Jeg gleder meg til å nyte den lille timen sammen med Katrine Moholt, forteller Frithjof Wilborn.

Hva gjør du nå, Frithjof? Les stort intervju på VG+!

Han har i mellomtiden blant annet jobbet som lærer.

Sist gang Moholt og Wilborn jobbet sammen var i 2003 under en innsamlingsaksjon for Redningsselskapet.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Frithjof igjen. Han har en egen varme og tilstedeværelse i møte med mennesker, og i tillegg til å være en god lytter er han både musikalsk og morsom. Frithjof blir perfekt å ha med seg under åpningen av årets «Allsang», sier programleder Katrine Moholt.

Mange artister er nå klare for årets «Allsang på Grensen», og utover sommeren får publikum blant annet møte disse: Isac Elliot, Freddy Kalas, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Angelina Jordan, Henning Kvitnes, Knut Anders Sørum, Vilde og Anna, Modern Talking, Lothepus, Cir.Cuz, DDE, The Main Level, Lisa Ekdahl, Johnny Logan, Finn Kalvik, AJR og Anita Skorgan.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder