JENNY UTE: Jenny Skavlan (t.v.) har valgt ikke å fortsette som programleder på «Fangene på fortet». Henriette Lien overtar når innspillingen starter om få dager. Foto: TV3 og Trond Solberg

Jenny vraket «Fangene på fortet»

Henriette Lien inn som ny programleder

Jenny Skavlan (24) har vært i hemmelige forhandlinger med TVNorge. Derfor fortsetter hun ikke som «Fangene på fortet»-programleder. Nå tar Henriette Lien (41) over.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL
Fangene på fortet - hjemmeside

Det bekrefter pressekontaktene i både TV3 og TVNorge.

- Vi vet at Jenny har andre prosjekter hun jobber med for en annen TV-kanal. Derfor er ikke hun aktuell i «Fangene på fortet». Nå er vi veldig fornøyd med å få Henriette Lien inn som programleder: Hun er sporty og kommer godt gjennom TV-ruten, og har mye medieerfaring. Hun vil gi god energi til «Fangene på fortet» sammen med Daniel Franck, sier presse- og informasjonsansvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal.

Vurderer program

Jenny Skavlan skriver på SMS til VG at hun har valgt å la TV3 kommentere «Fangene på fortet»-exiten, mens TVNorges kommunikasjonsdirektør, Svein Tore Bergestuen kan fortelle at det er TVNorge Skavlan nå mest sannsynlig vil jobbe for. Bergestuen presiserer at det er for tidlig å si hvilket program hun er aktuell for.

- Når man er i dialog, så diskuterer man ulike konsepter. Men vi har ikke noe konkret program til henne per dags dato, sier Bergestuen.

- Hva med Daniel Franck. Har dere snakket med ham?

- Han er også en sjarmerende og dyktig programleder. Og det er riktig at vi har fått et spennende prosjekt med Jenny og Daniel, som er til vurdering, sier han.

Nei til deltagelse

Henriette Lien - tidligere programleder for Dansefeber og «So you think you can dance Scandinavia» - blir nå med Daniel Franck til La Rochelle i Frankrike for å lose fangene gjennom fortets farer og utfordringer.

- I disse dager bytter folk roller, hatter og jobber hele tiden, så jeg tar ikke over for noen. Jeg skal være programleder, jeg. Så akkurat det at Jenny Skavlan var programleder i fjor har jeg ikke tenkt mye på. Dessuten vet jeg ikke hvordan hun var som programleder heller: Jeg har ikke sett et eneste program, men vet jo at hun er veldig søt som person, sier Henriette.

Programlederen har takket nei til deltagelse i «Fangene på fortet» flere ganger.

- I utgangspunktet sier jeg nei til alt av realityprogrammer, men jeg kan godt jobbe med det. Det handler litt om at man ikke skal blande kortene, sier Lien.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder