SATT VED HANS SIDE: Khloe Kardashians eks-mann Lamar Odom ble funnet bevisstløs på et bordell og det uløste en skandale av de store. Men Khloe valgte å støtte eksen. Foto: Danny Moloshok Reuters

Derfor gjør Khloe Kardashian alt for å være venner med eksene sine

Khloe Kardashian mener hun vet alt om smertefulle brudd. Uansett hvor vondt det kan være, sier hun at det slett ikke er umulig å være venn med eksene.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over fire år gammel

– Selv om du gjør det slutt, betyr ikke det at den spesielle forbindelsen som er mellom dere blir borte, skriver hun på sin egen hjemmeside som kun er åpen for betalende medlemmer, melder eonline.

Husker du? Her glitrer en naken Khloe Kardashian

Hun burde vite hva hun snakker om etter at hun først gikk igjennom en smertefull skilsmisse fra Lamar Odom, for så å sitte ved hans side gjennom hele den vanskelige tiden etter at han ble funnet bevisstløs på et bordell etter å ha tatt en overdose.

– Jeg sier alltid at det er en grunn til at folk er i livet ditt. Hvis det ikke har vært noe imellom oss, trenger vi ikke å holde kontakten heller. Jeg trenger ikke forbli venn med en fyr jeg hoppet til sengs med i et par ukers tid. Men hvis det er et forhold som betydde noe for meg, et forhold som hadde en mening for meg. Slik som det er med Lamar, hvorfor i all verden skal jeg da ikke holde kontakten, skriver Khloe Kardashian på hjemmesiden sin.

Khloe Kardashian: – Hun er fortsatt faren vår

REALITY-STJERNE: Khloe Kardashian strekker seg langt for å være venn med eksene sine. Foto: Gus Ruelas Reuters

Hun legger ikke skjul på at hun gjør alt hun kan for å ta vare på vennskapet og hvor viktig det er for henne.

– Jeg vil absolutt ikke være redd for å gå noen steder og være urolig for at jeg skal kunne treffe noen av dem. Det blir for dumt og hvis det er vanskeligheter mellom oss, vil jeg gjøre det jeg kan for å finne en måte å gjøre det godt på. Jeg hater dårlig stemning, fortsetter Khloe.

Khloe Kardashian: Jeg savner ikke sex, jeg vil bare kose

Samtidig innrømmer hun at det ikke alltid er like lett å utvikle en annen type relasjon med en eks. Men hun bruker gjerne sine egne foreldre, Kris Jenner og Robert Kardashian som et eksempel på at det faktisk går an.

– Da min mor og far ble skilt, var de ikke venner til å begynne med. Men etter noen år ble det bra, skriver Khloe Kardashian.

Les også

Flere artikler

  1. Hevder Khloé Kardashian bekymrer seg syk over Lamar Odoms drikking

  2. Lamar Odom om forholdet til Khloe Kardashian: – Vi har vært gjennom veldig mye

  3. Khloe Kardashian viser frem ny kjæreste

  4. Khloe Kardashian tar pause fra menn: – Det er mulig jeg aldri vil date noen igjen

  5. Khloe Kardashian raser mot rykteflom

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder