LAGER SPINNOFF-SERIE: Skaperne bak TV-dramet «Breaking Bad» gir liv til rollefiguren Saul i ny TV-serie. Foto: Sony Pictures/AMC

Ikke helt slutt for «Breaking Bad»

Den populære advokaten Saul Goodman vil leve videre når «Breaking Bad» avsluttes om få uker.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Etter uker med forhandlinger er det endelig klart at Saul Goodman, den kyniske advokaten fra «Breaking Bad», får sin egen spinoff-serie, skriver Hollywood Reporter.

Det er Sony Pictures og TV-kanalen AMC som står bak TV-serien som er en videreføring av Vince Gillians kritikerroste TV-drama om Walter White (Bryan Cranston). Kjemilæreren får kreft og begynner å produsere og selge metamfetamin sammen med sin tidligere elev Jesse Pinkman (Aaron Paul) for å sikre familien økonomisk.

EGEN SERIE: Bod Odenkirk vil fortsette i rollen som Saul Goodman i den nye TV-serien «Better Call Saul». Foto: Ap


Den nye serien skal hete «Better Call Saul», og vil ta for seg livet til karakteren Goodman før han ble advokaten til Walter White i «Breaking Bad». Episodene vil vare om lag en time, sier AMC i en pressemelding.

Trenger du underholdning i sofakroken? Sjekk VGs store TV-serieguide

Nettstedet skriver at skuespilleren Bob Odenkirk, som spiller Saul i«Breaking Bad», vil fortsette å spille rollen som ble skapt av manusforfatteren Peter Gould i sesong to av «Breaking Bad».

Både Gould og Gillian kommer til å være involvert i den nye serien.

Nyheten om den nye spinoff-serien kommer bare uker før «Breaking Bad» vises for siste gang i USA. Her i Norge startet seriens åtte siste episoder å gå 1. september på kanalen MAX.

DISKUTER: Hva synes du om at serien får spinoff? Del dine synspunkter i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder