I KRISE: Mayoo Indiran avbrøt ferien så han får tjent pengene han trenger. Her er han på premierefesten til årets sesong av «Paradise Hotel» Foto: Trond Solberg VG

«Paradise»-Mayoo må betale 80.000 etter bilulykke

Mayoo Indirans forsikring hadde blitt kansellert uten at han fikk det med seg.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Mayoo Indiran, kjent fra reality-serien «Paradise Hotel», var 4. juli involvert i en trafikkulykke på E18 i Larvik. Selv om alt gikk bra med alle i bilen, ble de materielle skadene store. Det viste seg etter hvert at Indrian ikke hadde forsikring på bilen han kjørte.

– Jeg må betale 80.000 av egen lomme etter ulykken, sier han.

25-åringen har byttet mailadresse, og dermed ikke fått med seg at en av regningene ikke ble betalt og at forsikringen ble kansellert.

– Alle regningene mine trekkes automatisk fra nettbanken, så har jeg ikke tenkt noe mer over det. Før jeg så at forsikringen ikke var gyldig og at jeg hadde penger til gode der, forteller han.

UFORSIKRET: Mayoo Indiran fortsatte å betale forsikringen han ikke hadde Foto: Privat

Nyforelsket-Mayoo: – Mye tyder på at hun er kvinnen i mitt liv

Regningene hadde han fortsatt å betale, men forsikringen hadde han ikke lenger. Dermed avbrøt han sommerferien etter kun tre uker, nå må han jobbe så mye han klarer.

– Jeg er først og fremst utrolig flau. En på 25 år burde ha sånne ting på stell, men nå må jeg prøve å se fremover og stå på.

Har ikke vært seg selv lik

Den siste tiden har han ikke vært seg selv. Indiran forteller at både kjæresten og familien har vært bekymret.

– Jeg har ikke fått trent som jeg pleier, sovet dårlig og spist det jeg kommer over. Klærne som var stramme sitter nå løsere, forteller han og legger til:

– Kjæresten min har sagt at jeg ikke er meg selv. Jeg er ikke like blid og positiv, men jeg har heller prøvd å lukke meg selv inne.

«Paradise»-vinner: – Jeg sliter med å få tid til å jobbe

Den siste tiden har det vært vanskelig å være Mayoo, skriver han på Instagram i dag:

«Sommeren ble ikke helt som planlagt, mange oppturer og nedturer! Har ikke vært så lett å være Mayoo de siste tre ukene, men jeg klager ikke! Håper på bedre dager og vil takke alle som bryr seg og støtter meg»

Håper alle får en fantastisk fin uke ✌️ Da var ferien min over og jeg er tilbake i arbeid 😁 Sommer'n ble ikke helt som planlagt, mange nedturer og oppturer! Har ikke vært så lett å være Mayoo de siste 3 ukene, men jeg klager ikke! Håper på bedre dager og vil takke alle som bryr seg og støtter meg! 💙 Tusen takk, dere skal vite det at jeg setter utrolig stor pris på deres kjærlighet 🙌😘

Til VG kan han fortelle at det har vært tøft å holde den positive masken.

– Jeg har ikke orket å gjøre noen koselige ting i ferien, så det har blitt mange #throwback bilder på Instagram. Ferien har tapt meg for mer energi enn den har gitt, forteller han.

Promotabbe: Avslørte handlingen med feil «Paradise»-promo

25-åringen har alltid vært hardtarbeidende, og tror han vil tjene på det i denne perioden.

– Jeg har troen på at jeg skal komme meg ut av denne krisen. Kanskje må jeg ta på meg noen jobber jeg vanligvis ikke hadde gjort, men det man virkelig vil, det får man til, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder