UTE: Esben Ester ble fjerdemann ut av TV2s dansekonkurranse. Foto: SCANPIX

Esben Esther ute av «Skal vi danse?»

(VG Nett)Esben Esther røk ut av lørdagens «Skal vi danse?»

  • Julie Hæhre

Artikkelen er over 12 år gammel

Lørdag var det jive som stod på tapetet i «Skal vi danse,» og som vanlig var ikke Esben Esther Pirelli Benestad og dansepartner Ingrid Beate Thompson blant dommernes favoritter. Tilsammen fikk de to 12 poeng av dommerne, men i dette programmet holdt det heller ikke med publikumsstemmer for Esben Esther som dermed er fjerde danser ut av programmet.

- Jeg synes det har vært storartet. Vi har sendt noe uvanlig inn i norske stuer og fått lov og være der i fem program. Verre har det vært med norske dommerpanel, sa Esben Esther etter at det ble klart at han ikke får danse neste lørdag. Nå skal han hjem til Grimstad og være sexolog og lege igjen.

- Jed gleder meg til å reise hjem til mitt helt normale liv igjen.

LES OGSÅ:Opprørt etter dommerslakt

Full pott

Tshawe Baqwa sammen med dansepartner Maria Sandvik er et av favorittparene i årets «Skal vi danse». Paret imponerte også lørdag med sin jive og høstet full pott - 40 poeng - fra de fire dommerne.

Oppladningen for Tshawe og Maria har vært preget av en aldri så liten kleskrise. Kjolen Maria danset i ble sendt fra England tidligere i uken uten de nødvendige papirene, og kunne derfor ikke levers ut av transportbyrået. Den lille kleskrisen løste imidlertid seg og Maria kunne svinge seg i rosa strutsefjær under lørdagens sending.

KJOLEN PÅ PLASS: Maria Sandvik fikk til slutt strutsefjærkjolen. Hun og Tshawe Baqwa fikk 40 poeng av dommerne for sin jive. Foto: SCANPIX

Flere artikler

  1. "Skal vi danse?"-finale: - Mona, du får meg til å svette!

  2. Kleskrise for «Skal vi danse»-favoritt

  3. Mona og Tshawe til finalen i «Skal vi danse?»

  4. Tshawe: - Har fått sinnssykt mye PR!

  5. Hattestad ute av dansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder