Slutt for «Beverly Hills 90210»

(VG NETT) I kveld ruller den siste episoden av «Beverly Hills 90210» over amerikanske TV-skjermer. Stjernene selv er lettet over å kunne sette punktum.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Får hverandre til slutt

Den legendariske såpeoperaen til Aaron Spelling får et verdig punktum. Avskjedsepisoden varer hele to timer. Og endelig får barndomskjærestene Donna Og David hverandre. Hele vennegjengen samles i bryllupet når turtelduene smis i Hymens lenker.

Mange av skuespillerne som allerede har takket for seg i serien, dukker opp for anledningen, deriblant Tiffany Amber-Thiessen, Jason Priestley, Gabrielle Carteris og Shannon Doherty, skriver E Online.

Kjeder seg

Selv om den harde kjernen av skuespillere har vært trofast mot fansen gjennom ti år, så har også de den siste tiden begynt å gå lei. Blant dem er Tori Spelling - datteren til TV-kongen selv - som i serien spiller Donna.

- I starten spilte var de følelsesladede og virkelighetsbaserte dialogene mellom oss sentrale i handlingen. De siste par årene har de seriøse temaene måttet vike til fordel for endeløse seanser med tomt prat. Derfor har jeg begynt å kjede meg, noe som er plagsomt for en som tar jobben sin så alvorlig som det jeg gjør, sier Tori til Los Angeles Times.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder