VEL HJEMME: Mye har skjedd for den lille familien til Kate og William siden de forlot sykehuset noen timer etter fødselen 2. mai. Lørdag kveld offentliggjorde paret bilder av de to barna, prins George og prinsesse Charlotte sammen. Foto: Mamma Kate Foto: ,

Her er det første bildet av prins George og prinsesse Charlotte

Se så søte de er sammen. Her er de første bildene av storebror, prins George, og lillesøster Charlotte. Bildene er tatt av mamma, hertuginne Kate.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Bildet ble lagt ut på prins William og hertuginne Kates Twitter-konto fredag kveld, og er tatt i midten av mai måned.

– Det gleder oss å dele dette bildet av prins George medisin lillesøster, prinsesse Charlotte, sto det i kveldens twittermelding fra Kensington Palace.

På bildet kan man tydelig se at den lille prinsessen har blå øyne, akkurat som sin far og avdøde farmor, Diana.

- Akkurat som så mange andre småbarnsforeldre, elsker Kate å ta bilder av barna sine, forteller kilder ved Kensington Palace til mediene.

FORRIGE GANG: Slik så det første bildet ut av prins George, mamma Kate og pappa William. Det var tatt av Kates far, Michael Middelton, i haven hjemme hos moren og faren til Kate. Foto:Michael Middleton,Afp

Prins William og hertuginne Kate har etablert en liten tradisjon for hvordan de første bildene av barna deres skal publiseres. Da de første bildene etter at paret hadde kommet hjem med George ble offentliggjort, var det like uformelt. Den gang var det faren til Kate, Michael Middleton, som var fotografen. Han hadde tatt bildene i familiens hjem i Bucklebury.

Fredag ble det kjent at prinsessen skal døpes 5. juli i den samme kirken som hennes bestemor, prinsesse Diana ble døpt, St. Mary Magdalene's Church. Det fulle navnet er som kjent Charlotte Elizabeth Diana.

VOKSER FOR HVER DAG: Den lille prinsessen vokser og blir både større og mer tilstedeværende for hver dag som går. Dette bildet er tatt like etter fødelen. Foto:John Stillwell,Ap

Den lille familien har siden fødselen 2. mai, og helt til nå i kveld, holdt seg unna offentlighetens lys. Prins William og hertuginne Kate har nylig flyttet inn i sin nye 10 soveroms store leiligheten som ligger inne på dronning Elizabeths eiendom Sandringham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder