Marianne Aulie uteble fra «Sangstjerner»

TV

(VG Nett) Marianne Aulie skulle egentlig opptrådt under det direktesendte TV3-programmet «Sangstjerner» i kveld.

Publisert: Oppdatert: 06.09.07 21:35

AV:Ola E. Stenberg,Morten HegsethogJostein Matre

Da det var Aulie sin tur til å fremføre en sommerhit, som var kveldens tema, fortalte programleder Alf Gunnar Nilsen at det hadde oppstått en spesiell situasjon.

Aulie hadde ikke møtt opp til kveldens program. Hun hadde ikke gitt lyd fra seg, og er dermed ute av programmet.

Dommer åge steen nilsen, kjent som «Glam» fra WigWam påpekte at han syntes det var dårlig å ikke melde fra at hun ikke kom.

Ikke med for å drite seg ut

I dagens utgave av Dagbladet uttrykte Aulie misnøye med uttalelser programleder Kathrine Sørland kom med. Sørland har sagt at hun tror seerne synes det er moro å se kjendiser som driter seg ut.

- Jeg er ikke med for å drite meg ut. Jeg tar det veldig seriøst. Jeg blir fryktelig provosert og lei meg, sier Aulie i dagens utgave av Dagbladet.

Hun forteller at hun trodde det var et talentshow og ikke et «freakshow» hun skulle være med på.

«Surere enn salami»

Aulie var en av tre deltakere som fikk færrest stemmer av seerne i forrige ukes program, men det har vært mulig å stemme på de 11 deltakerne hele uken. Det er det totalte antallet stemmer fra program en og to som avgjør hvem som ryker ut av sangkonkurransen først.

Etter forrige sending fikk både flere av sangerne og selv programmet slakt i pressen. Dette har TV3 brukt som et ledd i reklamen for programmet denne uken. Blant annet brukte de følgende sitat fra en anmeldelse av Aulie: «Surere enn salami».

Nicholas Emanuel Carlie åpnet kveldens sending, etterfulgt av Hege Tørresdal. Etter Tørresdal skulle Aulie ha opptrådt.

VG Nett lyktes ikke å komme i kontakt med Aulie torsdag kveld.

TV3 har ikke hørt noe

TV3 har brukt hele dagen i dag for å få tak i Marianne Aulie.

- Vi har ikke hørte noen ting, og hva som ligger til grunn for dette kan vi bare spekulere i. Vi har brukt hele dagen til aktivt å få tak i henne, og så vidt jeg vet har ingen andre her snakket med henne i dag heller, sier programdirektør i TV3, Trygve Rønningen til VG Nett.

Han forteller videre at når kameralysene ble slått på betraktet de henne som ute av konkurransen. Likevel åpner han for en retur.

- Dersom unnskyldningen er god nok får vi vurdere det igjen. Det skal bli interessant å høre hva som er grunnen, sier Rønningen, som hevder at Aulie ikke vil bli straffet på noen måte på grunn av kontraktbruddet med kanalen.

Eks-miss røk ut

Det var til slutt Ingeborg Sørensen som røk ut av torsdagens «Sangstjerner». Dermed er TV-sang-karrieren over for denne gang for den tidligere skjønnhetsdronningen.

De to som bare så vidt karret seg videre denne gang var prest Einar Gelius og komiker Sigrid Bonde Tusvik.

Her kan du lese mer om