PÅ RØD LØPER: Paris Jackson før Grammy Awards i Los Angeles i forrige måned. Foto: Reuters

Enda en opptur for Paris Jackson

En uke etter at hun fikk modellkontrakt, har Paris Jackson (18) fått egen Hollywood-agent og blir skuespiller.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Michael Jacksons datter har inngått en avtale med agentbyrået WME, melder Billboard.com.

Det meste ligger dermed til rette for at 18-åringen kan begynne å klatre på karrierestigen. Onsdag denne uken dukker hun opp i sin aller første birolle i TV-serien «Star» på kanalen Fox.

Vil vise talent

Der skal Paris spille rollen som en sosiale medier-ekspert, som overtaler en gruppe jenter til å stille opp på en ydmykende fotoseanse.

– Rollen er helt motsatt av sånn jeg er, og med tanke på at det er min første skuespillerjobb, tror jeg det er en god måte for meg å vise mitt talent på, sier TV-debutanten til Radio.com.

PÅ SCENEN: Paris Jackson delte ut pris på Grammy Awards i februar. Foto: REUTERS

Den nye avtalen følger i kjølvannet av en fersk modellkontrakt med IMG Models, et av verdens største byråer.

Åpenhjertig

18-åringen hadde nylig æren av å pryde forsiden på det velrenommerte musikkmagasinet Rolling Stone.

I sitt største og mest åpenhjertige intervju til nå, utbroderte Paris hvordan hun slet med selvfølelsen i oppveksten, om selvmordsforsøk, seksuelt misbruk da hun var 14 – og om mobbing.

– Mange mennesker mener at jeg er stygg, og mange andre mener ikke det. Men når jeg står modell, glemmer jeg alle usikkerhetsmomenter rundt egen selvfølelse. Jeg bare fokuserer på det fotografen sier til meg. Og jeg føler meg vakker. På en måte er det derfor en egoistisk handling, fortalte hun om sin da gryende modellkarriere.

Tilbakeblikk: Retten gransker forholdene rundt Paris Jackson

STERK AVSKJED: Jackson-barna på minnestunden for sin døde far i 2009. Foto: AP

Paris var også blant prisutdelerne på Grammy Awards i forrige måned. Med andre ord er kjendisdatteren mer enn klar for rampelyset. I tillegg til de to nyinngåtte avtalene har 18-åringen en management-kontrakt med Stiefel Entertainment.

Michael Jackson anstrengte seg til det ytterste for å skjerme sine tre barn da de var små og vakte oppsikt og skapte kontrovers da han utstyrte dem med masker. Paris har imidlertid uttrykt stor forståelse for farens beslutning.

Det er snart åtte år siden popikonet døde. Han ble bare 50 år gammel.

Husker du? Fansen i sjokk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder