TONY-VINNER:  Ruthie Ann Miles er en anerkjent skuespiller. I 2015 vant hun teateprisen Tony for innsatsen i «The King and I».
TONY-VINNER: Ruthie Ann Miles er en anerkjent skuespiller. I 2015 vant hun teateprisen Tony for innsatsen i «The King and I». Foto: Charles Sykes / TT NYHETSBYRÅN

Netflix-stjerne mistet sin ufødte datter etter bilulykke

TV

Ruthie Ann Miles mistet datteren etter en påkjørsel i mars. Nå har også barnet hun bar i magen dødd på grunn av skader hun fikk i ulykken.

Publisert:

Ruthie Ann Miles spiller i Netflix-serien «The Americans», og ventet en datter med ektemannen Jonathan Blumenstein. I mars var hun involvert i en stygg ulykke i Brooklyn.

Hun og en venninne og deres respektive døtre krysset en gate ii Brooklyn da de ble påkjørt av en bil. Begge de mindreårige barna ble drept i ulykken. Kvinnen som kjørte på dem er etterpå blant annet siktet for to tilfeller av uaktsomt drap.

Ruthie Ann Miles var gravid med ei jente , og ble også skadet etter påkjørselsen. Nå har hun mistet barnet, skriver BuzzFeed.

– Forrige fredag mistet Ruthie og Jonathan babyen sin, Sophia Rosemary Wong Blumenstein, sier deres advokat Ben Rubinowitz.

– Smerten Ruthie og Jonathan føler på er nærmest umulig å begripe, sier advokaten.

Paret takker for all støtte de har fått etter den forferdelige ulykken, og ønsker å beskytte privatlivets fred.

Miles var 30 uker på vei, og sendte ut en melding like etter ulykken om at det ufødte barnet var uskadet.