«Jakten»-Tore Jardar: - De to fineste øyeblikkene i mitt liv

Husker du disse Jakten-øyeblikkene?

(VG Nett) «Jakten på kjærligheten» har resultert i tre giftemål og tre babyer, samt en rekke minneverdige øyeblikk.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

I seks sesonger har Katrine Moholt koblet par på TV, og hver eneste sesong har programmet blitt en gedigen seersuksess. Nå starter en ny sesong, og bare en gang tidligere har bøndene fått flere brev enn i år.

Clas Kvislers frieri, Wenche Søndrols bryllup og de tre frierne som dro fra gården til Kristian Akervold er blant de mange hendelsene som er blitt snakkiser blant norske TV-seere i løpet av de seks sesongene av TV-serien «Jakten på kjærligheten».

VGTV:Se noen av de mange Jakten-øyeblikkene her

Hva er ditt favoritt-øyeblikk fra «Jakten på kjærligheten»?Si din mening i vår protokoll

Satt ut

Blant de mange minneverdige øyeblikkene er Tore Jardar Johannesens første møte med Michelle Skjønsholt i 2006. En svært ærlig Johannesen ble helt målløs da han fikk møte Skjønsholt for første gang.

- Jeg er helt satt ut av de øynene, sa Johannesen til TV-kameraene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FANT LYKKEN: Tore Jardar Johannesen og Michelle Skjønsholt fant kjærligheten på TV, og er idag godt gift. Foto: Privat

Programmet endte også med at Johannessen og Skjønsholt fant lykken, og de to giftet seg i 2008. Johannesen sier at det var en god opplevelse å være med på TV-programmet.

- Jeg husker det veldig godt. Det er de to fineste øyeblikkene i mitt liv, og jeg tror Michelle hadde det ganske fint også, sier Johannessen til VG Nett nå.

- Hvordan tror du det hadde gått dersom dere ikke hadde meldt dere på den gangen i 2006?

- Vi er jo litt rare sånn, vi da. Vi tror vi hadde funnet frem til hverandre uansett. Det var en litt rar og kronglete vei vi brukte for å finne hverandre, men det var en utrolig morsom periode, og når vi har fått det litt mer på avstand ser vi tilbake på det som enda mer morsomt, sier Johannessen.

Flere frieri

I løpet av seks sesonger med «Jakten på kjærligheten» har det blitt tre giftemål og tre babyer. I første sesong fant Wenche Søndrol og Thor Even Furvann tonen, og bryllupet ble filmet og vist på TV 2. I dag arbeider paret fortsatt på gården til Søndrol i Valdres, og paret har to barn sammen.

- Alt er fint med oss. Vi har to barn og koser oss. Det er vel sånn det er i alle familier. Vi driver gården i Valdres fortsatt, og jobber og står på, sier Furvann til VG Nett.

Les også:Jaktet på kjærligheten - fikk sønn

GIFTEMÅL: Wenche Søndrol og Thor Furuvann giftet seg etter at de fant kjærligheten i «Jakten på kjærligheten». Paret har to barn Foto: Lars Erik Skrefsrud

Han er også klar på at det å sende inn et brev til Søndrol er noe av det lureste han har gjort. Alternativet synes han ikke noe om.

- Jeg ville vel bodd i Gøteborg og vært ensom og spellemann. Det er vel ikke tvil om at det brevet var til det beste, sier Furvann.

I tillegg til bryllupene til Søndrol og Furvann og Johannesen og Skjønsholt fant også en annen bonde lykken i programmet. Erik Wiberg var ikke blant de fire utvalgte bøndene i første sesong, men et av brevene han mottok endte også med bryllup og barn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FALT PLADASK: Clas Kvisler og Ann-Marie Berge endte opp med å forlove seg på ferietur i Skottland etter deltakelsen i «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2

Andre øyeblikk vi husker

Clas Kvislers frieri til Ann-Marie Berge i 2009
Clas og Ann-Marie dro til Skottland etter at Clas hadde valgt sin utkårede. Etter en vellykket ferietur avsluttet Clas med å gå ned på kne og fridde til sin utkårede. Ann-Marie var ikke i tvil og svarte ja på spørsmålet om hun ville leve resten av sitt liv med Skiptvet-bonden Clas. De to er fortsatt forlovet.

Morten Eriksen stakk fra Ragnhild Strømmen i 2008
Ragnhild Strømmen hadde igjen tre friere på gården, og Morten Eriksen og Håvard Hansen hadde fått beskjed om at de var med videre. Men Eriksen ba om betenkningstid og valgte så å forlate gården i sinne.

- Håvard er en person jeg ikke kan være i hus med. Så forbanna enkelt er det, sa en oppgitt Eriksen før han forlot gården. Ranghild og Håvard Hansen dro på ferietur sammen, men ble ikke et par.

Svein Romundstad og Rigmor Solbergs kyss i 2007
Kysset mellom Svein Romundstad og Rigmor Solberg var det første den sesongen. Rigmor åpnet seg for Svein og fortalte at han var den rette for henne. Deretter kysset paret for første gang med kameraene tilstede. Til manges overraskelse var det imidlertid ikke Rigmor som ble valgt som Sveins utvalgte. Svein valgte til slutt Oddrun Tingstad, og de er fortsatt et par.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

OMTALT KYSS: Svein Romundstad og Rigmor Solberg hadde 2007-sesongens første kyss. Foto: TV 2

Damene som dro fra Kristian Akervold i 2009
I 2009 opplevde en av bondene å bli forlatt av alle tre frierne - på en gang. Kristian Akervold hadde tre kvinner hos seg men endte i en periode opp med ingen. Først valgte Anita Orvedal å ta seg en kjøretur for å tenke, og så fulgte Jeanette og Hilde opp med å forlate gården. Orvedal kom imidlertid tilbake igjen, og hun og Akervold var i en periode et par. De er ikke lenger sammen.

Calle Breens friske språk i 2009
Blant Jakten-bøndene i 2009 var Calle Breen, som overrasket med sitt direkte språk. Allerede i introduksjonsprogrammet til «Jakten på kjærligheten», demonstrerte TV-bonden at han liker å tøye grensene. Da programleder Katrine Moholt spurte Calle «Hvis det kommer ei jente hit, som er interessert i hester, er det mulighet for å få til det?», svarte Calle: - Det er klart at dukker det opp ei søt snelle som er svær til å ri, så trenger vi ingen hest! Et annet kjent sitat fra Breen var.

- Jeg er bygd for fart og sex!

Breen fant ikke kjærligheten i programmet, men har siden fått seg ny kjæreste.

Ingrid Aasberg trakk seg i 2010
Allerede før årets «Jakten på kjærligheten» begynte, sto en av frierbondene for en skikkelig snakkis. Ingrid Aasberg valgte å trekke seg fra programmet, fordi hun hadde funnet kjærligheten før innspillingen startet. Hennes utkårede var Andreas Gran, som i en tidligere sesong av TV-programmet var Silje Stenslands utkårede.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder