STOR STØTTE: Ektemannen Kurt Iswarienko er til stor støtte for Shannen Doherty i den tøffe behandlingsperioden hun nå går igjennom. Foto: Evan Agostini AP

«Beverly Hills»-stjernen Shannen Doherty: – Tøff behandling mot brystkreften

TV-stjernen Shannen Doherty kjemper nå sitt livs kamp mot brystkreften. Nå forteller hun om cellegiftkurene som hun gjennomgår. – Det er helt forferdelig.

Artikkelen er over tre år gammel

Det skriver 90-tallsstjernen som er best kjent fra TV-serien «Beverly Hills» på instragram-konto. I fjor fikk hun diagnosen brystkreft – og den gangen ga hun uttrykk for at hun ikke visste hvilken behandlingen hun ville gjennomgå – og som hun trodde kunne hjelpe. Men nylig startet hun på cellegiftkurene – og hun legger ikke skjul på at behandlingen har slått henne fullstendig ut.

Bakgrunn: «Beverly Hills»-stjerne har fått kreft

– For meg har cellegiften vært helt forferdelig – og tro meg vi har nesten prøvd alt, skriver TV-stjernen.

45 åringen tar ingenting for gitt lenger. Hun føler seg på ingen måte sikker bestandig på at dette kommer til å gå bra.

Døde av kreft: Slik var Magnus Härenstams siste uker

– Jeg kommer ikke til å være i live om fem år, sier hun i et intervju

Til Entertainment Tonight forteller det går veldig opp og ned.

– Til å begynne med var jeg veldig sterk. Dette skal gå bra tenkte jeg. Så begynte jeg å tro at dette går ikke bra, jeg kommer ikke til å overleve. Jeg husker at vi, mannen min og jeg, var ute på en restaurant i New York, jeg så på ham og sa: «Du bør glede deg over hvert minutt du har sammen med meg. For om fem år er jeg ikke her lenger». Han brøt fullstendig sammen og begynte å gråte Men heldigvis klarte han å få meg på bedre tanker, sier Shannen Doherty.

Les også: Kjendisene tok farvel med Cilla Black

Hun legger ikke skjul på sykdommen har gjort ekteskapet hennes med fotografen Kurt Iswarienko, som hun har vært gift med i fem år, mye sterkere.

– Ekteskapet mitt har alltid vært sterkt, men sykdommen har gjort ekteskapet tusen ganger mer solid. Han har vært til stede hver gang jeg har fått cellegift, forteller Doherty.

Hun har nå vært igjennom tre av åtte planlagte cellegiftkurer og etter det skal hun få strålebehandling. Foruten ektemannen, er det moren Rosa som er hennes sterkeste støttespiller.

Les også: Homeland-stjerne skrev egen nekrolog – døde av kreft

– De er mitt team. Moren min står virkelig på for meg. Hun finner løsninger hele tiden og klarer jeg ikke å få i meg mat, «tvangsforer» hun meg med chips, forteller Doherty.

Hun mener at sykdommen har gjort henne langt mer ydmyk enn hun har vært tidligere.

– Man innser hvor mange mennesker i verden som går igjennom akkurat det samme som meg – og du har virkelig en mye større «familie» enn det du har trodd. Det er så mange der ute som omfavner, trøster deg og deler sin historie med deg og det varmer, sier Shannen Doherty som på sin instagramkonto ikke legger skjul på hvor tøffe dagene kan være. På dette bildet ligger hun på sengen sammen med hunden sin, helt utmattet etter en cellegiftkur.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder