MÅTTE REISE HJEM: Lavrans Solli tapte tvekampen i kunnskap i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen TV 2

Lavrans Solli ute av «Farmen kjendis»: – Brydde meg ikke så mye

Lavrans Solli (24) tapte sesongens siste tvekamp i «Farmen kjendis». Nå satser svømmeren på modellkarrieren.

  • Marit Grøtte

Artikkelen er over tre år gammel

I søndagens episode av «Farmen kjendis» var det svømmeren og modellen Lavrans Solli (24) som måtte forlate konkurransen. Han tapte tvekampen i kunnskap mot TV-profilen Tore Petterson (37).

Dermed ble Solli den siste som måtte forlate Storøy gård før finaleuken av «Farmen kjendis».

– Det var litt kjipt å ryke da og ikke få med seg alle konkurransene i finaleuken. Men jeg trodde jeg skulle bli mer forbannet da jeg tapte, siden jeg er et konkurransemenneske. Egentlig brydde jeg meg ikke så mye om å komme til finaleuken. Det ville bare blitt stress, og det blir en helt annen stemning når folk begynner å konkurrere, sier Solli til VG.

– Jeg har kost meg hele tiden i løpet av «Farmen»-oppholdet, og det har vært ingen «hard feelings». Vi har jo fått betalt for å leke bondegård, sier han.

Les også: «Lothepus» i krangel om stein til 400.000

Solli forteller at han valgte Petterson som andrekjempe fordi han unte sine venner Petter Pilgaard (36) og Leif Einar Lothe (47) en plass i finaleuken.

– Tore valgte rett gren. Jeg hadde håpet at han skulle velge noe annet enn kunnskap, men jeg ble ikke overrasket. Tore hadde lest gårdsboken flere ganger enn meg, sier Solli.

Dette skjedde forrige uke: TV-seerne ble lurt: Avtalt spill at Ingeborg Myhre forlot «Farmen kjendis»

KONKURRENTER: Lavrans Solli og Tore Petterson møttes i tvekamp i kunnskap i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen TV 2

Savnet datteren og forloveden

For snart tre år siden ble Solli og bloggeren Anja Johansen (29) foreldre til datteren Frøya. På lille julaften i fjor fridde Solli til sin kjære, og dagen etter annonserte paret at de hadde forlovet seg.

Selv om Solli trivdes på «Farmen»-gården, kjente han litt på hjemlengselen.

– Jeg er vant til å være lenge borte hjemmefra på grunn av jobb, men man tenker selvfølgelig på de hjemme. Jeg har en liten datter og en forlovede som savnet meg. Jeg er vant til å reise, men da bruker vi å snakkes på Facetime hver dag, sier Solli.

Solli har det siste året tatt en pause fra toppidrettskarrieren som svømmer, og han har samtidig satset på modellkarrieren. Men han takket ikke ja til «Farmen»-deltagelsen for å få publisitet.

– Jeg ville inn på «Farmen» for å vise at jeg kan noe annet enn å svømme og se bra ut. Jeg er kanskje den av deltagerne som tenkte minst på PR. Målet med «Farmen» var å møte nye folk, komme seg bort fra hverdagen og prøve gårdslivet, sier Solli.

Fikk du med deg denne? «Farmen kjendis» ville lage hjemmebrent – fikk nei

FORLOVET: Lavrans Solli og samboeren Anja Johansen på Costume awards for to år siden. Foto: Helge Mikalsen VG

Modelloppdrag

24-åringen innrømmer samtidig at han setter pris på oppmerksomheten «Farmen»-deltagelsen bringer med seg.

– Det har blitt litt mer trøkk i det siste, og det er positivt. Så får vi se hva som skjer fremover. Jeg har noen prosjekter på gang som jeg ikke kan avsløre, sier han.

Les også: «Farmen»-drama: Her går det galt for Petter Pilgaard

En plan som han derimot kan dele, er et mulig modelloppdrag i Sydney:

– Jeg skal være en måned eller lengre i Sydney for å jobbe som modell. Anja og Frøya blir boende på Fornebu, så jeg håper på at de kan komme på besøk, sier Solli.

GOD STEMNING: Lavrans Solli forteller at han stortrivdes inn på «Farmen kjendis»-gården. Her er han sammen med Leif Einar Lothe, Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom, Tore Petterson, Ida Gran-Jansen, Tonje Blomseth og Ingeborg Myhre den første uken. Foto: Mattis Sandblad VG

– Hva med svømmekarrieren din?

– Akkurat nå er det et sykehusopphold i familien, så da er det vanskelig å begynne med svømmingen igjen. Men med en gang alle er friske igjen, så satser jeg på å komme meg ut i vannet. Jeg kan ikke love et comeback, men det er ikke helt ut av tankene mine heller, sier Solli.

Fikk du med deg denne? Avdekket regelbrudd på «Farmen kjendis»: Aylar tatt med telefon – «Lothepus» fikk alkohol

Neste uke skal Petter Pilgaard (36), Tore Petterson (37), Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), Vendela Kirsebom (50), Ida Gran-Jansen (29) og Linni Meister (31) kjempe om å bli vinneren av den aller første sesongen av «Farmen kjendis».

Les også

Mer om

  1. Farmen
  2. Lavrans Solli
  3. TV 2
  4. Reality-TV

Flere artikler

  1. «Farmen kjendis»-gjengen på finalefest: Slik har «Farmen»-oppholdet forandret oss

  2. «Farmen kjendis» med tidenes seer-rekord

  3. Petter Pilgaard tok tredjeplassen i «Farmen kjendis»: – Aldri trodd jeg skulle komme så langt

  4. Lavrans Solli og Anja Johansen fikk sitt andre barn

  5. Vendela Kirsebom i «Kjendis-Farmen»: – Jeg ville ut av komfortsonen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder