Også i Norge har to artister fått omgå de strenge reglene

TV-AKTUELL: Carola Häggkvist er med i «Så mycket bättre». Foto:Linus Hallsénius/Snyder New York,TV4

Carola fikk særbehandling i svenske «Hver gang vi møtes»

Artistene har forbud mot å møte andre mens TV-innspillingen pågår, men savnet etter datteren (5) ble for stort for Carola Häggkvist (48).

Artikkelen er over fem år gammel

Eksterne lenker

Facebook - Log In or Sign UpSå mycket bättre - tv4.seHver Gang Vi Møtes - TV2.noCarola

Dermed fikk hun overtalt TV-produsentene til å la henne få et treff med datteren Zoe midtveis i den ti dager lange innspillingen.

Carola er en av artistene som er aktuelle i «Så mycket bättre», Sveriges versjon av «Hver gang vi møtes», som hadde premiere på svenske TV4 lørdag. Men det ble altså tyngre enn 48-åringen hadde trodd å være borte fra datteren.

- Jeg tror at arrangørene må forandre på denne regelen. Den er for streng, sier Carola til avisen Dagens Nyheter.

Hun kommer også med mer kritikk:

- Dessuten bør de finne et annet opplegg som gjør at deltagerne får sove mer enn 3-4 timer per natt. For sånn er det nå når sminkingen starter allerede klokken 06 på morgenen, sier sangeren, som for øvrig skadet kneet stygt i en cricket-lek under innspillingen.

SVENSKENE: Disse er med: F.v.: Orup, Amanda Jensen, Love Antell, Kajsa Grytt, Carola Häggkvist, Ola Salom og Johan T. Karlsson. Foto:Foto: Linus Hallsénius/Snyder New York,TV4

Bortsett fra det var Carola fornøyd over å være med.

- Det var herlig og pirrende, sier hun til avisen.

Norske unntak

Også under den norske innspillingen av «Hver gang vi møtes» er det lagt opp til at deltagerne skal være helt skjermet for omgivelsene. Men TV 2s assisterende kommunikasjonssjef, Bjarne Laastad, kan fortelle VG at også de har gjort to hederlige unntak. Vel å merke ikke av familiære hensyn.

- I sine sesonger har både Lars Lillo Stenberg og Bjarne Brøndbo gjort forpliktende avtaler om en spillejobb før vi inngikk avtale med dem. Begges spillejobber har vært på lørdagen – en dag som opptaksmessig skiller seg fra de andre dagene i «Hver gang vi møtes», på den måten at det ikke er en av artistenes dag, men brukes til andre ting som vignettopptak, bilder og diverse, forklarer Laastad.

- Det har derfor vært mulig med en liten avstikker denne kvelden, og hadde de ikke kunnet gjøre disse spillejobbene, ville de ikke fått anledning til å delta i programmet. Så det var til det beste for alle at det gikk denne ene dagen, legger han til.

Aldri besøk

Laastad forteller for øvrig at det ikke har vært noe stort problem for deltagerne å forholde seg til reglene om «besøksforbud».

- Utover de nevnte unntakene har ikke noen av artistene vært borte fra gården underveis - og heller ikke hatt besøk. Opptaksdagene er tettpakkede og lange, og dette er uansett artister som er vant til å være mye på turné. Så det å være borte hjemmefra en uke er ikke noe nytt for dem.

Den nye sesongen av «Hver gang vi møtes», hvor Bjarne Brøndbo (49), Silje Nergaard (48), Lene Nystrøm (40), Jonas Fjeld (61), Inger Lise Rypdal (64), Thom Hell (38) og OnklP (30) er med, har premiere på nyåret.

Carolas episode i «Så mycket bättre», hvor de andre deltagerne skal tolke hennes låter og hun skal snakke om livet sitt, vises på TV4 22. november.

De andre deltagerne i den svenske serien, Ola Salo,Thomas «Orup» Eriksson, Amanda Jenssen, Kajsa Grytt, Love Antell og Johan T Karlsson skal ha støttet Carola da hun fikk gjennomslag for sitt ønske om å få se datteren, som hun adopterte fra Sør-Afrika i 2012. Hun har i tillegg sønnen Amadeus (16) fra ekteskapet med norske Runar Søgaard (47).

Carola holder for tiden på å skrive en selvbiografi.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

«SÅ MYCKET BÄTTRE»: F.v.: Ola Salo, Johan T Karlsson, Thomas «Orup» Eriksson, Kajsa Grytt, Carola Häggkvist, Love Antell og Amanda Jenssen. Foto:Linus Hallsenius,TV4

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder