«Twin Peaks» returnerer

David Lynchs kultserie som skremte vannet av norske TV-seere
tidlig på 90-tallet kommer tilbake i 2016.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er Variety som bekrefter de oppsiktsvekkende nyhetene om at Twin Peaks kommer tilbake til TV-skjermene i 2016. Nettstedet siterer ikke-navngitte kilder, men skaper Mark Frost har sendt ut en Twitter-melding med en liten videoteaser som bekrefter nyheten.

Ifølge nettsiden skriver skaperne David Lynch og Mark Frost på et nytt manus, og planen er at David Lynch skal regissere alle ni episodene i TV-serien. Lynch regisserte seks episoder av originalserien, seks av de beste episodene vil mange fans mene.

Spekulasjonene har gått høyt blant fansen i helgen etter at David Lynch sendte ut en kryptisk twitter-melding med soleklare referanser til den originale serien.

Serien kommer ikke til å være noen nyinnspilling, men handlingen vil foregå i den fiktive byen Twin Peaks i dag, 25 år etter at tenåringsjenta Laura Palmer forsvant.

VG besøkte innspillingsstedene til den originale «Twin Peaks» utenfor Seattle i 2008. Les saken og se alle bildene her!

Serien vil bli vist på kanalen Showtime.

PALMER-FAMILIEN I 2014: Grace Zabriskie som spilte Sarah Palmer, Ray Wise som spilte Leland Palmer og Sheryl Lee som spilte Laura Palmer. Her er «familien» samlet under en DVD-lansering tidligere i år. Foto:Casey Rodgers,Ap

I et intervju med Deadline.com forteller Mark Frost at han og Lynchs begynte å leke med tanken om et Twin Peaks-comeback hver for seg etter at serien ble gitt ut på DVD på nytt. I 2011, etter at de hadde møttes til lunsj flere ganger begynte de to å utveksle ideer.

Han avslører at mange av de kjente karakterene fra serien kommer til å returnere.

- Jeg tror fansen - og vi også - ønsker å se så mange av de gamle, kjente ansiktene som mulig, og en del nye også. Det skal vi ha i bakhodet og forhåpentligvis vil alle karakterenes historie blir viet litt plass.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder