SLUTTER i TV 2: Guro Fostervold er en av TV 2s mest kjent profiler, men går nå til konkurrenten Viasat. Foto: Stian Lysberg Solum / VG

SLUTTER i TV 2: Guro Fostervold er en av TV 2s mest kjent profiler, men går nå til konkurrenten Viasat. Foto: Stian Lysberg Solum / VG

Guro Fostervold om å slutte i TV 2: - En vemodig dag

Sportsanker Guro Fostervold (37) innrømmer at det er med tungt hjerte at hun forlater TV 2.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Nylig ble det klart at den tidligere programlederen og sportsankeret Guro Fostervold slutter i TV 2 for å begynne i ny jobb hos kanalkonkurrenten Viasat. Nå forteller Fostervold at det ikke er lett å forlate kanalen hun har jobbet i siden 1999.

- Det er veldig vemodig, men samtidig så var timingen og situasjonen slik at det ble naturlig å gå videre. Det er likevel en vemodig dag og jeg har bare gode ting å si om TV 2 og alt jeg kan har lært der, sier Fostervold til «God kveld Norge».

VG har ikke lykkes i å komme i kontakt med Guro Fostervold.

BAKGRUNN: Guro går fra TV 2 til Viasat

Fostervold forteller videre at hun skal pendle mellom Norge og Danmark, hvor hun er bosatt i København sammen med ektemannen. TV-profilen er gift med håndballproff Håvard Tvedten og sammen har de to barn.

Sportssjef i TV 2, Bjørn Taalensen, opplyser til «God Kveld Norge» at stillingen til Fostervold vil bli utlyst.

Etter hva VG forstår, skal sportsankeret overta etter Jan Åge Fjørtoft i Viasats Champions League-sendinger til høsten. Guro Fostervold har siden hun startet i 1999 gjort pangkarriere i TV 2. I 2006 var hun programleder for «TV 2s artistgalla» sammen med Øyvind Mund, mens hun også har ledet fotballgallaen for samme kanal flere ganger.

Fostervold har også ledet dag daglige fotballmagasinet «EM-kveld fra Wien» under fotball-EM i 2008 sammen med Erik Thorstvedt. Den siste tiden har Fostervold hatt permisjon fra jobben i TV 2 og kun vært sporadisk på skjermen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder