POSERTE I BIKINI: Bambie Maria Bang Vaage (18) fra Bærum i kveldens epsiode av «Top Model». Foto: TV3
POSERTE I BIKINI: Bambie Maria Bang Vaage (18) fra Bærum i kveldens epsiode av «Top Model». Foto: TV3

Røk ut av «Top Model» - fikk modellkontrakt

TV

(VG Nett) Bambie (18) tror det var bra at hun ble sendt hjem såpass tidlig.

Publisert: Oppdatert: 15.02.11 10:27

TV-karrieren ble av det kortvarige slaget for Bambie Maria Bang Vaage (18) fra Bærum. Allerede i andre episode ble hun bedt om å pakke sakene sine. Den blonde skjønnheten imponerte ikke nok under gruppefotograferingen.

- Skilte meg ikke ut

- Jeg forsvant i mengden i stedet for å skille meg ut. I ettertid ser jeg at jeg burde vært mer ekstrem. I tillegg var jeg veldig uerfaren. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle bruke ansiktet, forklarer det unge modellhåpet til VG Nett.

Les også: Derfor heter hun Bambie

Men Bambie sørger ikke over at det gikk som det gikk. Like før premieren gikk på lufta, fikk hun modelltilbud fra et byrå i hovedstaden, og ikke lenge etter var kontrakten signert. Så modelldrømmen er langt fra over.

- Den har så vidt begynt. Nå får jeg den opplæringen jeg trenger, forklarer 18-åringen.

Om kritikken

Med tanke på alle de kritiske røstene som har hevet seg rundt «Top Model», tror Bambie at det var til hennes eget beste å ryke ut såpass tidlig. Bambie har nemlig bitt seg merke i at den erfarne modellagenten og grunnleggeren av Team Models, Eivor Øvrebø, og andre er skeptiske til «Top Model». Øvrebø uttalte til VG for en uke siden at en seier i programmet slett ikke er noe springbrett i motebransjen.

- For å kalle seg toppmodell eller supermodell må man ha gått visninger for de største motegigantene og vært i de største motebladene. Dermed kan ingen av de tidligere vinnerne kalle seg hverken topp- eller supermodeller, sa Øvrebø til VG.

Bambie sier hun har hørt mange si det samme som modellagenten.

- Så jeg synes jeg nesten jeg er litt heldig som røk ut så fort. Ønsket mitt er ikke å bli kjendis-kjent som modell, men å bli så dyktig at jeg kan leve av det på heltid. Akkurat nå har jeg det så bra at jeg ikke kan drømme om så mye mer, sier Bambie til VG Nett.

Også bladredaktør Vanessa Rudjord stiller spørsmålstegn ved programmet - les om Rudjords innspill på minMote.no .

Les også: - Fikk pes for pupper og lår

Selv om Bambie synes det er greit å være ute av konkurransen, angrer hun ikke på at hun meldte seg på «Top Model». Misunnelse og jantelov har hun ikke merket noe til.

- Snarere tvert imot. Medelever, lærere og alle andre jeg har snakket med, synes det er morsomt å se meg på TV, sier 18-åringen, som går på videregående skole.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Tøffe tak

På spørsmål om hva hun satte aller mest pris på med «Top Model» så lenge eventyret varte, svarer Bambie uten å nøle:

- Det var utrolig spennende da Triana Iglesias lærte oss å posere. Vi lærte at bildene blir best når vi overdriver så mye at det nesten gjør vondt, ler Bambie.

At det kan være smertefullt å posere, fikk TV-seerne bevis for i kveldens episode, som ble spilt i Barcelona. Flere modeller skrellet av hud i altfor trange sko, og tårene rant på mange av dem.

«Top Model» er ferdig innspilt, men vinneren holdes hemmelig til finalen er vist på TV. Bambie vet ikke hvem som går av med seieren.

- Jeg heier på tre - Katarine, Claudia og Charlotte.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om