TARZAN-LOOK: Roy Johansen viser hud i varme Menton. Det gikk ganske hett for seg i «Mesternes mester» for landslagstreneren i ishockey.

TARZAN-LOOK: Roy Johansen viser hud i varme Menton. Det gikk ganske hett for seg i «Mesternes mester» for landslagstreneren i ishockey. Foto: Mattis Sandblad , VG

Måtte trekke seg lørdag: Roy Johansen om «Mesternes Mester»-exiten: - Irriterende

Han hadde ikke noe valg - og til slutt måtte han bare kaste inn håndkledet. - Men jeg skulle gjerne vært med en gang til. «Mesternes Mester» var en fantastisk opplevelse, sier Roy Johansen til VG.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Han er den tredje i «Mesternes Mester»-historien som har trukket seg og forlatt programmet uten å bli slått ut.

- Det var irriterende og veldig forsmedelig å måtte gå ut av konkurransen på grunn av skade. Jeg hadde håpet at det ikke var så alvorlig, men jeg var ikke bedre dagen etter. Det tok faktisk tre måneder før jeg ble bra igjen av den skaden etter at jeg kom hjem igjen. Jeg hinket mye rundt og kunne ikke gjøre så mye, sier Roy Johansen.

Skaden i leggen satte altså en stopper for hans deltakelse.

Eks-bokseren Ole Klemetsen valgte å trekke seg da faren hans døde under innspillingen av den første runden av «Mesternes Mester» høsten 2008. Programmet ble sendt vinteren 2009.

Les også: - Skjønner at Ole Klemetsen angrer på «Mesternes Mester»

- Jeg fikk aldri tatt farvel med pappa, sa Ole Klemetsen i et intervju med VG hvor han også sa at han angret på at han valgte å bli med i TV-serien.

Følelsene tok overhånd da intense ryggsmerter tvang den tidligere skøyteløperen Frode Rønning til å trekke seg fra «Mesternes mester» i programmet som ble sendt i april 2011.

- Det var veldig bittert å måtte trekke seg, derfor ble det så emosjonelt, sa han til VG etterpå.

Husker du? Derfor gråt Frode Rønning på TV

Akkurat som Siri Eftedal Seland og Anette Sagen som gikk ut i programmene før han, reiste heller ikke Roy Johansen hjem til Norge før innspillingen av årets programserie var over og en vinner var kåret.

STORE SMERTER: - Jeg hadde håpet at det ikke var så alvorlig, men jeg var ikke bedre dagen etter. Det tok faktisk tre måneder før jeg ble bra igjen av den skaden etter at jeg kom hjem igjen, sier Roy Johansen som måtte trekke seg fra «Mesternes Mester» lørdag. Foto: NRK ,

- Det var en fantastisk tur - og vi hadde som var med hadde det utrolig hyggelig rent sosialt, sier Roy Johansen som i likhet med Siri syklet mye rundt i tiden etter at han ble slått ut.

- Det ble turer både til Nice, Monaco og Italia, fortsetter Roy.

Det har vært en travel uke for landslagssjefen i ishockey etter at det ble klart at han nå skal overta trenerjobben i Vålerenga etter Espen Shampo Knutsen.

- Det er det sportslige signalet til at Norges mestvinnende klubb vil bli mesternes mester igjen, konkluderte VGs kommentator.

Både gjennom sin aktive hockey-karriere og senere som trener er Roy Johansen vant til å bli eksponert i mediene.

Les også: Slik er Roy Johansen

- Det som er annerledes med «Mesternes Mester» er at «alle» ser programmet, det favner så bredt og jeg har fått masse tilbakemeldinger. Jeg har også stor sans for at programopplegget er så proft hele veien. Det legges ned en voldsom jobb i forberedelsene til alle konkurransene. Det liker jeg som er så veldig detaljorientert, sier Roy Johansen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder