GLADE ISDANSERE: Pål Anders Ullevålseter og Anna Pouchkova vant, mens Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft kom på 2. plass. Foto: Momentum images

Vant «Isdans» etter Steine-tabbe

(VG Nett) Pål Anders Ullevålseter skøytet seg inn i TV-publikums hjerter og vant «Isdans»-finalen. Programleder Tommy Steine utropte han derimot til vinner av «Skal vi danse»...

Francis Lundh
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

TV-serien, som har fått størst oppmerksomhet på grunn av skadene til deltakerne Sandra Lyng Haugen og Dorthe Skappel, ble avsluttet med seier til ørkenrally-stjernen.

Etter å ha bygd opp stemningen skulle programleder Tommy Steine lese opp vinneren, men bommet på TV-programmet han selv ledet.

- Og vinneren av årets «Skal vi danse» er..., sa han før han
ble avbrutt av en lattermild medprogramleder Kathrine Moholt.

Etter at både Ullevålseter og skuespiller Per Christian Ellefsen hadde imponert i den innledende runden, skulle de begge danse til samme sang - «It's all Coming Back to Me» med Meat Loaf og Marion Raven.

- Mistet BH'en

Fra før hadde den tidligere ishockeyspilleren Jim Marthinsen og dansepartner Kaja Hanevold blitt slått ut etter at de hadde isdanset til låta «Feel» av Robbie Williams.

Sandra Lyng Haugen, Dorthe Skappel og Anette Bøe røk ut av konkurransen i tur og orden - til tider med knall og stygge fall.

Tilbake på motorsykkelen

Ellefsen og partner Marianne Fjørtoft kom etter finaledansen i fokus for BH-trøbbel.

- Marianne mistet BH-en underveis, men det var det nok ikke så mange av dommerne som så, spøkte Ellefsen om sin dansepartner. Hun tok det hele med et stort smil.

Etter seieren var Ullevålseter storfornøyd.

- Nå skal jeg kjøre motorsykkelløp på Karmøy i morgen - gleder meg som en unge, var seiersropet til Ullevålseter ifølge NTB.

VINNERE: Pål Anders Ullevålsæther med dansepartner Anna Pouchkova vant årets «Isdans». Foto: Monument images

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder