GRAVID: Khloé Kardashian (33), her under NBC Universal 2017 i mai, venter nå sitt første barn. Foto: Angela Weiss AFP

Khloe Kardashian er gravid

Superstjernen bekrefter selv ryktene som lenge har svirret i amerikanske medier.

Artikkelen er over to år gammel

«Min største drøm har gått i oppfyllelse!» skriver Khloe på Instagram.

Ikke navngitte kilder har tidligere fortalt til amerikanske medier at Khloe og den vordende barnefaren, basketspilleren Tristan Thompson (26), er overlykkelige.

Mer babylykke? Kylie Jenner skal være gravid

Paret har vært kjærester i snaut halvannet år. Khloe var tidligere gift med Lamar Odom (37), men ekteskapet var svært turbulent. De fikk aldri noen barn sammen. Thompson, på sin side, har sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

«Jeg har ventet og tenkt, men Gud hadde en plan hele tiden. Han visste hva Han gjorde. Jeg måtte bare stole på Ham og være tålmodig», skriver TV-stjernen videre på sin Instagram-konto, der hun følges av mer enn 70 millioner mennesker.

Ifølge People forteller en kilde tett på paret at de venter en gutt på nyåret. Khloe har imidlertid bekreftet verken termin eller babyens kjønn.

De første ryktene rundt Khloes graviditet begynte å svirre få dager etter at nyheten sprakk om at lillesøster Kylie Jenner (20) angivelig venter sitt første barn med rappekjæresten Travis Scott (25).

Kris Jenner om Kylie-ryktene: – Vilt at alle bare antar det

I det lange Instagram-innlegget takker Khloe kjæresten for at han behandler henne «som en dronning».

Fortsatt litt usikker på hvordan Kardashian-familien har blitt så kjent? Her får du en kort innføring:

«Jeg vet at vi har holdt tett om dette, men vi ønsket å nyte dette i lag med familie og nære venner så lenge vi kunne», skriver Khloe.

Samtidig har TMZ tidligere i år meldt at storesøster Kim Kardashian West (36) og musiker ektemannen Kanye West (40) bruker surrogatmor for å få hjelp til å sette sitt tredje barn til verden.

Caitlyn Jenner: – Har ikke snakket med Kim Kardashian på seks måneder

Med andre ord går verdens mest berømte realityfamilie travle tider i møte med det som må beskrives som en solid «baby boom».

Fra før har Kourtney Kardashian (38) tre barn med sin eks-samboer Scott Disick (34). Broren Rob Kardashian (30) ble tidligere i år pappa for første gang, men det skandaleombruste forholdet til barnemoren Blac Chyna (29) er allerede historie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder