BESØKTE SVERIGE: Pamela Anderson skal være gjest i fredagens «Skavlan»-sending. Hun ble fulgt av sikkerhetsvakter da hun ankom Stockholm torsdag. Foto:P-O SÄNNÅS/AFTONBLADET,

Naken mann arrestert på Pamelas hotell i Stockholm

Politiet til VG: Mistenkes for mordbrann

En mann satte fyr på et rom på Pamela Andersons (47) hotell i
Stockholm i forbindelse med «Skavlan»-innspilling. Senere ble han pågrepet, naken og forvirret.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er den svenske avisen Aftonbladet som melder om dramaet på luksuriøse Berns Hotell, hotellet der den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson er booket inn i forbindelse med besøket på «Skavlan».

DRAMATISK: En naken mann i 35-årsalderen ble pågrepet av politiet - mistenkt for mordbrann på Pamela Andersons hotell i Sverige. Foto:AFTONBLADET,

Like etter at Anderson forlot hotellet torsdag ettermiddag gikk alarmen på hotellet. Brannvesenet rykket ut til en brann i tredje etasje, en brann som raskt ble slukket.

– Like etter slukkingen var over, så de en forvirret, naken mann i 35-årsalderen, og det viste seg at det var på hans rom det hadde vært brann.

– Han ble raskt pågrepet av politiet, og mistenkt for mordbrann, sier pressekontakt Sven-Erik Olsson i Stockholmspolitiet til VG.

Aftonbladet siterer en ikke-navngitt kilde som sier at Pamela Anderson skal ha vært målet for mannen.

Pressekontakt Olsson ved Stockholmspolitet kan ikke bekrefte dette.

– Jeg leste det samme. Men det finnes ingen hendelsesrapport fra stedet der det finnes en kobling mellom de to, han.

PÅ SKJERMEN: Pamela Anderson i Skavlan-studioet, sammen med den svenske regissøren Roy Andersson. Foto:NTB SCANPIX,

47-årige Anderson skal ifølge Aftonbladets kilde ha befunnet seg på rommet hvor mannen ble funnet tidligere på dagen for å sminke seg til fotografering.

Den nå arresterte mannen skal ha rotet rundt og ommøblert hele rommet.

– Det virker som trolig at hans agerende var rettet mot henne, på grunn av hennes tilstedeværelse, sier den ikke navngitte kilden til den svenske avisen.

Anderson kom tilbake til hotellet tirsdag kveld, men dro raskt videre til restauranten Nosh And Chow i Stockholm sentrum.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder