TV 2-kjendisene feiret TV-høsten i Bergen

- Deilig å slå Mona Grudt i noe!

BERGEN (VG Nett) Det ble en meget jevn duell mellom Dorthe Skappel, Guri Solberg og Mona Grudt da VG Nett kåret kveldens høyeste hæler på TV 2s kjendisfest.

Artikkelen er over 11 år gammel

- Søren også! utbryter Mona Grudt da hun blir slått så vidt av Guri Solberg.

Moteeksperter sier at hælene skal være høye nå, noe som også TV 2-kjendisenes fottøy også gjenspeilteunder høstlanseringens middag på Fløien i Bergen.

- Det er jo veldig deilig for meg å slå Mona Grudt i noe. Yes, det er det eneste jeg slår henne i! nærmest jubler programleder Guri Solberg etter å ha målt hæler med den tidligere Miss Universe-vinneren.

Harald: - Gjør kvinner vakre

Programleder Dorthe Skappel ankom også festen i høye hæler. Nærmere bestemt hæler på litt over 12 centimeter...

- Ja, jeg lider meg allerede gjennom kvelden og det er gått et kvarter. Jeg tror kanskje Mona Grudt blir min største konkurrent i dag, sier «God Kveld Norge»-programlederen.

Harald Rønneberg kom til høstlanseringens middag på Fløien i joggesko, men har en klar formening om kvinner i høye hæler.

- Mitt forhold til høye hæler er at det gjør kvinner vakre. Også er jeg veldig imponert over at de klarer å gå på det. Jeg kunne egentlig tenkt å lære meg det, sier han.

Dorthe Skappel og Guri Solberg var de som til slutt stod igjen med høyest hæler på festen, med Mona Grudt noen millimeter bak. En finalemåling viste at det var dødt løp mellom Guri og Dorthe, som begge balanserte på 12 centimeter høye høler..

- Da er det delt førsteplass, utbryter Dorthe, og fortsetter:

- Det er de råeste skoene jeg har sett, Guri. Jeg tror jeg må låne de en dag.

Madcon opptrådte

TV 2s ansatte var torsdag kveld samlet på Fløien i Bergen for å spise middag og avslutte høstlanseringen.

Tidligere på dagen ble hele høstens sendeskjema lagt frem - les flere saker og se VGTV-innslag fra lanseringen her:

* Her er Espen Eckbos nye karakterer* «Torsdagsklubben» er tilbake* Skal vi danse arrangerer superfinale* Marte Stokstad: - Ja, jeg er gravid

Rundt klokken 22.00 kom Tshawe Baqua, som vant fjorårets TV 2-program «Skal vi Danse», sammen med makker Yosef i Madcon for å spille for festens gjester. Etter konserten fortsatte kjendisene å feire seg selv inn i natten.

DELTE FØRSTEPLASSEN: Etter å ha målt hælene på skoene ble det klart at Dorthe Skappel måtte dele førsteplassen med kollega Guri Solberg. Foto: Merete Gamst, VGTV

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder