ER ALT LOV I MOTEVERDENEN? Er et av spørsmålene Helén Vikstvedt (bildet) og Solveig Kloppen vil finne ut i sin nye programserie. Inspirasjonen til dette bildet ser du under. Foto: TV 2

«Hjelpekorpset» har premiere i kveld: - Helén vil kle av seg i hvert program

(VG Nett) Solveig Kloppen og Helén Vikstvedt vil lære deg om alt fra narkotika til brun saus i sitt nye program.

  • Alexander Nyhagen

Artikkelen er over 12 år gammel

TV2.no - nyheter døgnet rundt

Men i kveldens premiereprogram er det Vikstvedts ønske om å kle av seg, som får stor plass.

- Moteekspertene sier hvert år at alt er lov, vi ville finne ut om alt faktisk er lov. Og det er en glede å vise det norske folk bukseseler, sier Vikstvedt til VG Nett.

- Helén vil kle av seg i hvert program, og hun prøver å finne ulike måter å gjøre det på. Dette er jo et familieprogram, så jeg prøver å holde igjen, sier Kloppen.

- Fant dere ut om alt er lov i moteverdenen, da?

MAMMA: Solveig Kloppen er blitt mamma for andre gang. Foto: TV 2

- Vi er fortsatt litt usikre, men det kan ha noe med modellen å gjøre, sier Vikstvedt.

Tynn basiskunnskap

Men til tross for naken-ønsker er det en generell utdanning av det norske folk som egentlig står på programmet. Programlederne innrømmer at de selv også har lært mye.

- Vi har generelt tynn basiskunnskap, så vi har lært veldig mye. Noe av det mest nyttige var da Espen Thoresen Hvaersaago Takkskalduha lærte oss å sette opp en lettvegg - og det er jo egentlig veldig enkelt, forteller Kloppen.

I kveldens program avslører de to programlederne at publikum kan vente seg å lære om hvordan man lager brun saus, lett basiskunnskap om norsk litteratur og hvordan man skal oppføre seg om man møter elg, bjørn eller ulv.

- Vi har fått massevis av morsomme mailer fra folk som lurer på ulike ting - og håper at publikum fortsetter å spørre, sier Kloppen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder