Mikkel Gaup ute av «Skal vi danse»

Fant «truseløftet» på YouTube

NYDALEN (VG Nett) Da Lene Alexandra Øien (27) og dansepartner Tom-Erik Nilsen (22) så et dansenummer med «truseløftet» på YouTube, forstod de at det ville slå an hos publikum.

Artikkelen er over 11 år gammel

Tom-Erik løftet den tidligere puppemodellen opp-ned slik at det allerede minimale antrekket falt ned og trusen kom til syne i avslutningen av Chachacha'en.

- Det var et løft som vi fant på YouTube faktisk, som vi likte veldig godt, forteller Tom-Erik Nilsen til VG Nett.

- Vi tenkte kanskje at seerne ville like det også, legger Lene Alexandra til med et smil.

VGTV:Se intervjuet med Lene Alexandra og Tom-Erik

Her var det ingen truseglipp som Grease-vinneren hadde tidligere i uka. Truseblottingen var nøye planlagt av danseparet.

- Nei, vi måtte sikre oss der, ler Lene Alexandra.

- Viste at samer kan danse

- VEMODIG: Mikkel Gaup og Therese Cleve syntes det var trist at de røk ut i semifinalen. Foto: Scanpix

Skuespiller Mikkel Gaup og partner Therese Cleve måtte ut i danseduell for første gang, og røk ut av «Skal vi danse» til tross for at dommerne ønsket de videre.

- Det er litt vemodig når vi har jobbet så lenge som vi har gjort, innrømmer Gaup.

Han var likevel svært stolt av å ha kommet så langt i kjendiskonkurransen.

- Det har vært en fantastisk dansereise. En liten samegutt fra Alta har lært seg å danse og viste hele Norge at også samer kan danse.

VGTV:Se hvem Mikkel og Therese tror vinner

- Overrasket selv

Tore André Flo måtte innrømme at det var noe overraskende at hans lange fotballben er i finalen fremfor Gaups energiske samebein.

- OVERRASKET: Tore André Flo hadde liten tro på at det var han og Nadya som skulle gå videre etter danseduellen fredag. Foto: Scanpix

- Jeg er litt overrasket i dag, sier Flo - og tar noen sekunders pause før han legger til:

- Det tror jeg de fleste er.

Han blir imidlertid avbrutt av dansepartner Nadya Khamitskaya, som påpeker at de er blitt svært populære blant TV-seerne.

- Vi fikk jo mange stemmer i dag, så de fleste er nok ikke så overraska, sier hun til VG Nett.

Flo har opplevd mange oppturer på fotballbanen, men er svært overrasket over at det også blir finaleopptredner når fotballsko eller byttet med dansesko.

- Jeg hadde absolutt ikke trodd jeg skulle komme til finalen. Det er en veldig stor overraskelse, innrømmer den tidligere fotballproffen.

Vinnerinstinktet til Flo er imidlertid fortsatt tilstede. Nå håper han det beste paret IKKE vinner, slik at han og Nadya går helt til topps om én uke.

VGTV:Den beste vinner - øh, nei - vi satser på oss!

Fikk tre ganger 9

Prinsessekledde Lene Alexandra åpnet med en strålende slow fox med dansepartner Tom-Erik Nilsen som ble belønnet med 3x10. Selv strenge Alexandra Kakurina måtte hente frem nieren.

Det populære danseparet var de første som ble sendt videre etter at leserne hadde levert sine telefonstemmer. Tom-Erik er ikke overrasket over Lene Alexandras suksess i danseprogrammet.

- Hun har jobbet hardt og stått på. Da får man lønn for strevet, sier bergenseren.

Ettersnakk:Si din mening her.

FINALEPARET: Lene Alexandra Øien og Tore André Flo er i finalen i «Skal vi danse». Foto: Scanpix

VG Netts lesere holder Lene Alexandra og Tom-Erik som storfavoritter foran finalen neste fredag. Therese Cleve holder også en knapp på paret, men har merket seg at Tore André Flo er populær blant seerne.

- Dansemessig tror jeg Lene vinner. Hun har ligget over Tore André hele veien, men det er vanskelig å si med publikum. De har hatt med seg publikum hele veien. Selv om de har ligget langt nede, så har de gått videre, påpeker Cleve.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder