POPULÆR GJENG: Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radnor, Alyson Hannigan og Jason Segel har hatt storsuksess med «How I Met Your Mother», og nå ønsker CBS å lage en spin-off av serien. Foto: Apf

Avkrefter «How I Met Your Dad»- rykter

En rekke medier har omtalt ryktene om spin-off-serien til storsuksessen «How I Met Your Mother». Nå avviser skaperen av serien nyheten.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Piloten til «How I met Your Dad» er fremdeles ikke plukket opp av CBS.

- CBS har ikke plukket opp «How I met Your Dad». Presseomtalen er usann. Ingen har plukket opp den nye serien, skriver CBS-direktør Chris Ender på Twitter.

Nettstedet The Hollywood Reporter var blant mediene som omtalte nyheten. Det var også film- og TV-nettstedet IMBd.

Ryktene om spin-off-serien til storsuksessen «How I Met Your Mother» har florert en stund, men CBS og produsent 20th Century Fox Television fortalte til The Hollywood Reporter at de ikke har bestilt serien ennå.

FORTELLER: The Hollywood Reporter skriver at det er Meg Ryan som vil ha fortellerstemmen i «How I Met Your Dad», hvis prosjektet settes igang. Foto: Pa Photos

Nettstedet skrev likevel at det er bestemt at Meg Ryan skal ha stemmen som forteller historien om «hvordan jeg møtte din far».

Forfatter og hovedrolle

Nettstedet skriver at Greta Gerwig er forfatteren av den nye situasjonskomedien, i tillegg til å spille hovedrollen «Sally».
Drew Tarver, Tiya Sircar, Nick D'Agosto, Anders Holm og Andrew Santino skal i følge den amerikanske nettsiden spille de øvrige rollene.

Står bak mange suksesser

Kringkastingsselskapet CBS har opphavet til flere populære TV-serier, som «Kongen av Queens», «Two and a Half Men», «Alle Elsker Raymond» og «How I Met Your Mother».

Det er laget hele ni sesonger av «How I Met Your Mother», og serien har blitt en av selskapets flaggskip.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder