TV-seerne er opprørte på Farmen-Finns vegne: - Får tusenvis av støtte-erklæringer

...og kona får ekteskapstilbudene

Finn Olav Odde (56) får tusenvis av støtteerklæringer fra TV-seerne etter konflikten med Olav Harald Ulstein. I tillegg har han over tusen uleste meldinger på telefonen sin. Mange av meldingene kommer på konas telefon. Også ekteskapstilbudene.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Det bryr jeg meg ikke noe om. For meg er det bare en bekreftelse på hvor heldig jeg er, sier Laila Odde til VG.

VG treffer ekteparet Odde til frokost fredag morgen etter at de har vært i Oslo noen dager, blant annet for å være med i «God kveld, Norge». Begge to er overrasket over den enorme oppmerksomheten Finn Olav har fått etter deltagelsen i Farmen og ikke minst etter TV-konflikten med Olav Harald Ulstein.

– Dette kunne vært løst så enkelt. En liten telefon og en beklagelse fra Olav Harald. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke bare kan be om unnskyldning så er vi ferdig med det, sier Finn Olav Odde.

KJERNEKAR: - Vil bare fortelle deg ar du er en kjernekar. Bruker deg som et godt eksempel på hvordan vi skal være mot hverandre, ærlig, hjelpsom, gjøre vårt beste. I motsetning til andre på farmen, skriver en lærer i en sms til Finn Olav Odde Foto: TV 2,

Han forklarer at både han og konas telefon står registrert på ham. Konas nummer kommer opp først når folk søker på navnet hans.

– Derfor kommer flest meldinger til hennes telefon, sier Finn Olav.

Han finner frem både sin egen og konas telefon og viser oss melding etter melding fra engasjerte TV-seere.

Og her er noen av støtteerklæringene:

– Hei, du er et fantastisk menneske. Snill, ærlig, omtenksom, sterk og arbeidsom. Håper av hele mitt hjerte at du vant farmen. Olav er sååå fjernt fra deg som det går an å komme. Vant du ikke farmen, vant du i hvert fall folks hjerter.

– Må bare si at selv om æ ikke kjenne dæ, så e æ stolt av dæ og d du står for, skriver en annen.

– Jeg er rystet og får vondt i magen etter gårsdagens episode av farmen. Skammelig at voksne folk kan oppføre seg på det viset. Jeg håper av hele mitt hjerte at du vinner hele farmen.

– Vil bare fortelle deg ar du er en kjernekar. Bruker deg som et godt eksempel på hvordan vi skal være mot hverandre, ærlig, hjelpsom, gjøre vårt beste. I motsetning til andre på farmen.

– Fy søren, det fortjente du så!!! Har hilst klassen min fra deg – og brukt det som tema vedr. mobbing.

– Både jeg og mannen min får helt vondt i hjertet av hvor vondt du blir behandlet. Håper det går din vei Finn Olav. Familien din er heldig som har en mann som deg.

– Sit her i nabolaget til din konkurrent og håper at du vinn. Det seier sitt. Om du ikkje vinn hytta, så har du vunne noko som er meir verdt -ære og respekt.

– Du er den eneste som er verdig vinner.

ENKEL LØSNING: - Dette kunne vært løst så enkelt. En liten telefon og en beklagelse fra Olav Harald. Foto:Tv2,

– Vi er en familie som vil sende deg våre varme hilsener. Det har vært så hjerteskjærende å høre de stygge kommentarene til og om deg fra to voksne karer på Farmen. Det gjør oss vondt å se på – vet ikke om vi klarer å følge med i kveld/videre. Direkte mobbing synes vi det virker som.

– Jeg blir helt overveldet over denne typen meldinger og jeg har fått flere tusen av dem. I tillegg til alle de meldingene som jeg ikke har rukket å åpne, sier Finn Olav som også kan fortelle at han har fått videresendt meldinger som folk har sendt til Olav Harald Ulstein.

Må skjerme barnebarna

Han legger ikke skjul på at han lite til overs for påstandene om at «dette bare er et spill» – og at man må regne med sånt når man er med i en realityserie. Ikke synes han at det er like bra at slikt blir vist på TV.

– Ett av barnebarna mine er åtte år og der han datteren min etter hvert måttet gå inn og sensurere TV-sendingen. Det er vondt å se at noen kan si så mye stygt om bestefar, sier Finn Olav.

VG har vært i kontakt med Olav Harald Ulstein som ikke ønsker å kommentere Finn Olavs etterlysning om en unnskyldning.

– Men det jeg kan si er at jeg får massevis av støtteerklæringer jeg også. Telefonen står ikke stille. Jeg får støtte på sms og på Facebook. De synes det er bra at noen lager show og skaper engasjement på «Farmen», sier Olav Harald Ulstein til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder