Jeg følte en veldig varme

Det kriblet i hele meg

Ingvild fortsatt singel

HET ROMANSE: Ingvild Skare Thygesen (19) og Endre Aabrek (27) kliner til i søndagens episode av «Farmen»: FOTO: TV 2

Se det første «Farmen»-kysset

(VG Nett) Endelig kliner de til. Hjertevennene viser sin kjærlighet på skjermen.

  • Tommy Brakstad
  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over syv år gammel

På søndag er det klart for den nest siste tvekampen i «Farmen». Lill Grete Jørgensen (42) skal velge sin andrekjempe, og flørtingen mellom Ingvild Skare Thygesen (19) og Endre Aabrekk (27) er blitt klining.

For Aabrekk ble det et spesielt kyss, og han deler sin begeistring for kysset til VG.

Blodet strømmet

- Jeg følte en veldig varme. Blodet strømmet gjennom hele kroppen og det kriblet i hele meg. Siden jeg har følelser for henne, ble kysset mellom oss ekstra spesielt. Det var veldig godt og jeg vil fortsette med det, fniser han.

«Farmen»-deltakeren har fått sterke følelser for sin kollega og kysset henne på skjermen for å vise hvor mye hun betyr for han.

Ville vise følelser

VARME FØLELSER: Paret innrømmer begge og ha fått sterke følelser for hverandre. FOTO: TV2

- Jeg kysset henne for å vise følelsene mine ovenfor henne, og for å vise hvor glad jeg er i henne. Ingvild er den jeg er mest glad i av alle og følelsene for henne blir bare sterkere og sterkere, forteller Aabrekk.

- Elsker du henne?

- He-he. Det går i alle fall den veien.

Aabrekk sier til VG at de ikke har gått offentlig ut som kjærester enda, men ser ikke bort i fra at de kan bli det over nyåret.

- Det går i den retningen. Vi har det veldig fint sammen. I 2013 er det gode sjanser - da har jeg jo et helt år på meg og alt kan skje. Kanskje vi blir kjærester på nyttårsaften, hvem vet, ler han.

Fortsatt singel

Ingvild er litt mer sparsommelig med kjæresteriet.

- Er dette første gang dere kysser?

- Det er det første kysset de fikk på kamera, sier Ingvild til VG og ler.

- Er dere kjærester?

- Det har ikke skjedd så mye etter det. Vi er egentlig ikke sammen og treffer hverandre av og til. Jeg er fortsatt singel, sier hun.

En bra gutt

Omtrent siden slutten av oktober har der vært søt musikk mellom de to. I søndagens program avslører også Odda-jenten hvorfor hun har funnet tonen med Endre.

- Jeg hadde aldri trodd at det kom til å være en så bra gutt som Endre her inne. Han er veldig positiv og han fokuserer ikke på det negative, samtidig som han er omtenksom og forståelsesfull, sier hun.

Legger forholdene til rette

Programleder Gaute Grøtta Grav (33) synes det er hyggelig at folk finner hverandre i programmet. Han understreker at dette ikke er noe deltagerne presses til, men innrømmer at de legger forholdene til rette for eventuell romantikk.

- Skal det bli romantikk i luften, må vi legge forholdene litt til rette for det. Dårlig ånde har for eksempel aldri vært et godt sjekketriks, så at deltagerne har tilgang til en enkel tannbørste og tannkrem er fint - både for tannhygiene og for eventuelle gryende romanser, sier han.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder