ENTOURAGE: Medvirkende i serien fra venstre: Jerry Ferrara, Kevin Dillon, Adrian Grenier, Doug Ellin, Perrey Reeves, jeremy Piven, Mark Wahlberg og Rex Lee under premieren for den femte sesongen, i New York i 2008. Foto: AP

«Entourage»-skuespillerne klare for filminnspilling

Skuespilleren Kevin Connolly (39) bekrefter til nettstedet TMZ at alle skuespillerne er med, og at innspillingen av filmen er forventet å begynne i januar.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over seks år gammel

Det ble lenge spekulert i at det skulle komme en kinofilm basert på HBO-serien «Entourage», og i 2010 ble det gitt grønt lys til en filmatisering av den populære serien.

I høst gikk det rykter om at produksjonen var satt på vent på grunn av diskusjoner med seriens skuespillere om kontrakter og lønn.

Mark Wahlberg (42) som er produsent bak den suksessrike serien, fortalte TMZ tidligere denne måneden at noen av skuespillerne var for gniene.

- Det blir noe av når de slutter å være grådige. Vi vil gjøre det for fansen.

«E»: kevin Connolly kunne igår fortelle at alle skuespillerne er med, og at serien skal filmatiseres. Foto: AFP

Dette er ifølge Connolly, som spiller Eric Murphy i serien, ikke lenger et problem.

- Nei, alle er med. Det kommer til å bli bra, sier han til nettstedet.

Han fortalte mandag til nettstedet at alt er klart, og at innspillingene forventes å begynne i januar.

- Ja, filmen kommer til å bli noe av. Det er komplisert, men alle er med.

Serien handler om skuespilleren, Vincent Chase, som spilles av Adrian Grenier, og hans venner Eric «E» Murphy, som spilles av Kevin Connolly, Sal «Turtle», som spilles av Jerry Ferrara, Johnny «Drama» Chase som spilles av Kevin Dillon, og Ari Gold som spilles av Jeremy Piven.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder