I TET: Adelén og Benjamin Jayakoddy har flere ganger fått full pott av dansedommerne. Foto: Berit Roald , NTB scanpix

Syk Adelén skal ta flere tester

«Skal vi danse»-favoritt Adelén Rusillo Steen (18) trosser magesmertene og trener frem mot lørdagens kvartfinale.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Mange fans uttrykte bekymring da Adelen søndag kveld postet et bilde fra sykesengen. 18-åringen hadde nemlig vært til undersøkelse på Volvat medisinske senter i Oslo fordi hun har hatt magesmerter i flere dager.

Hun lar imidlertid ikke helseproblemene sette stopper for den intense treningen, men forteller at det blir flere besøk til legen.

– Jeg har tatt en del tester og skal ta flere denne uken for å forsøke å finne årsaken til magesmertene, opplyser Adelén til VG via TV 2.

– Men jeg føler meg bedre allerede og har begynt å trene mot helgen, legger hun til.

Adelén og dansepartner Benjamin Jayakoddy (22) gjennomførte begge dansene med glans lørdag kveld og fikk full pott av alle dommerne. Men gjennom hele kvelden og i forkant av direktesendingen slet hun altså med mageplager.

HETT: Adelén og Benjamin på dansegulvet. Foto: TV 2 ,

– Vi håper og satser på at det ikke er noe alvorlig, men hun har slitt med sterke smerter de siste par dagene. Da fant vi ut det var greit å sjekke ut hva det kan være, uttalte Adeléns manager David Eriksen til VG i går.

Romanse?

Adelén og svenske Benjamin har gang på gang demonstrert den gode kjemien seg imellom på dansegulvet. Også dommerne har kommentert at det nærmest slår gnister.

Særlig etter at paret kysset hverandre på direkten for litt over en uke siden, kastet de vann på mølla. Adelén har selv postet bilde av kysset på sin Instagram. Der ligger det også mange andre bilder av henne og danseinstruktøren.

Da TV2.no intervjuet paret i forrige uke, forsikret begge to at de er single. De la imidlertid ikke skjul på at de tilbringer det meste av tiden sammen også når de ikke trener eller er på TV. På direkte spørsmål fra TV-reporteren på om det er noe mellom dem, svarer Adelén:

– Under «Skal vi danse» så har vi et veldig profesjonelt forhold.

Benjamin føyer til:

– Vi får se hva som skjer etterpå.

Det har også gått litt for heftig for seg på parketten. Tidligere i konkurransen gikk Adelén i gulvet med et smell.

– Jeg har vondt i ribbeina, det var de jeg landet på. Jeg håper på sympatistemmer, sa hun tappert den gangen. Og hver gang har hun blitt stemt videre av TV-seerne.

Lørdag var det PelleK som måtte forlate showet. De andre kjendisene som er igjen, er Katarina Flatland, Samuel Massie og Stian Thorbjørnsen.

Det er for øvrig mer drama enn magevondt i dansekulissene denne uken. I dag, mandag, møtte dommer Egor Filipenko i retten tiltalt for fyllekjøring.

Filipenko i retten: – Mister jeg lappen i tre år, mister jeg også jobben

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder