KJENDISPAR: Mads Andersen og Nadya Khamitskaya på en motevisning for en tid tilbake. FOTO: FRODE HANSEN/VG Foto: Frode Hansen , VG

Danse-Nadya har født: – Hun kom som en rakett

«Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya (33) og samboer Mads Andersen (32) ble foreldre igjen natt til fredag.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Velkommen til verden, lille Evie», skriver den nybakte mammaen på et bilde av seg og den nyfødte på Instagram.

– Det var en intens, men rask fødsel. Hun kom som en rakett. Vi var bare seks minutter inne på fødestuen før hun var i armene mine, skriver Khamitskaya (33) i en tekstmelding til VG.

Velkommen til verden, lille Evie 🙌🏼❤️

– Overlykkelige

Klokken 02.43 natt til fredag kom datteren til verden. Hun var 49 cm lang og veide 2.780 gram.

– Etter å ha danset i magen i ni måneder, ble hun nok klar etter mitt siste jive-kurs før jul tidligere denne uken, forteller dansepedagogen.

– Vi er overlykkelige over å få et nytt familiemedlem. Det er magisk å se lillesøster og storebror sammen. Og formen er fin, både hos babyen og meg, sier tobarnsmoren.

FORLOVET: Mads Andersen og Nadya, her i 2011 i forbindelse med «Skal vi danse» Foto: Jan Petter Lynau , VG

Fra før av har Khamitskaya sønnen Léon på tre og et halvt år med Mads Andersen, journalist og programleder i VGTV.

Den hviterussiske dansestjernen glimret med sitt fravær i høstens «Skal vi danse» nettopp på grunn av graviditeten, men hun har vært med i fire finaler tidligere og vunnet to ganger før – i 2010 og 2013.

Oppdatert? Dette kjendisparet har også fått barn

Nyforlovet

Khamitskaya og Andersen, som møttes på blinddate i 2011, forlovet seg tidligere i år og planlegger bryllup sommeren 2017.

– Vi vil vente såpass lenge for at babyen skal bli litt større, har Khamitskaya tidligere uttalt til VG.

STOREBROR: Nadya Khamitskaya og sønnen Léon på 17. mai for to og et halvt år siden. Foto: Privat ,

Khamitskaya delte bikinibilder på Instagram i sommer, hvor hun viste fram den knapt synlige kulen på magen. Sist hun var gravid, gikk hun heller ikke mye opp i vekt, og reaksjonene uteble ikke.

– Det var veldig mye styr sist, men jeg har lært meg ikke å bry meg om alt folk mener. Jeg hadde liten mage da også og var med i «Skal vi danse». Etter fødselen kom jeg raskt i form og ble på nytt med i «Skal vi danse». Mange mente at jeg var unormal, for tynn og usunn, men jeg har vært frisk og følt meg bra hele tiden. At magen min er liten, kan jeg ikke noe for. Jeg spiser og trener normalt, og alle målinger hos legen er innenfor normalen, forklarte gravida Nadya til VG i september.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder