Øystein Hetland (25). Farmendeltakerne presentert på Hurdalsjøen Hotell. Foto: FREDRIK SOLSTAD, VG Foto: Fredrik Solstad , VG

«Farmen»-Øystein gikk ned ti kilo

Øystein Hetland (25) hadde vært toppidrettsutøver før han ble med på «Farmen». Kroppen ble en litt annen etter mange uker på gården.

Artikkelen er over fire år gammel

Øystein Hetland er i finaleuken etter mange «Farmen»-episoder, og søndag er han én av tre semifinalister som skal slåss om en plass i finaleduellen samme kveld.

25-åringen kom rett fra et studieopphold i USA hvor han også har trent mye. Hetland er tidligere norgesmester i svømming, med den kroppen man får av slikt.

Visste du... at Øysteins storebror både har vært idretts- og reality-stjerne?

Med hardt arbeid, løfting, melking og alt annet som hører 1915 til på «Farmen»-gården, fikk Øystein en annen type kropp etter hvert.

FORTSATT I FORM: I forrige onsdags episode tok Øystein Hetland og Eilev Bjerkerud et lite bad - og svømmeren eksponerte sin veltrente overkropp igjen. Foto: Foto: STRIX , TV 2

– Du får litt mer «jobbekropp». Du kan stå oppreist lenge og gjøre motoriske ting, men du mister mye muskler, fett, kondis og styrke, forteller Hetland til VG.

Det var ikke mye biff og bearnaise under oppholdet, som TV-seerne har fått med seg går det mye i grøt under «Famen». Den tidligere toppidrettsutøveren gikk mye ned i vekt.

– Jeg gikk nok ned ti kilo først, men så gikk jeg litt opp igjen mot slutten, så jeg mistet vel seks kilo.

«Farmen»-Andre ble slått ut søndag: Angrer på oppførselen etter tvekampen

Charlotte ut av finaleuken i går: Glad hun ble slått av Eilev

Hetland er ikke den som filmes mest i «Farmen», og ifølge Dagbladet har mange seere reagert på dette. Øystein kommenterer det hele slik:

– Det er ikke noe mål for meg å være mest mulig på TV. Produsentene tar med det som er viktig der og da. Holder jeg på med et ukesoppdrag, jobber og ikke gjør noe spesielt så er det ikke noe å fortelle. Men, det kommer nok mer, så jeg er ikke bekymret for det, sier han.

Hetland kjemper mot Eilev Bjerkerud (27) og Marte Søreide (23) i søndagens endelige oppgjør.

Diskuter i kommentarfeltet: Hvem tror/håper du vinner?

SVØMMEBRØDRE: Øystein i vannet med broren, verdensmester i svømming Alexander Hetland. Foto: , Privat

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder