DESEMBER-BARN: Komikeren og talkshow-verten James Corden og kona Julia venter sitt tredje barn i desember. Foto: Mario Anzuoni Reuters

James Corden venter sitt tredje barn

Talkshow-verten og komikeren James Corden og kona Julia venter sitt tredje barn.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det bekrefter en talsperson for britiske Corden overfor det amerikanske magasinet Us.

Julia og James giftet seg i 2012 i Storbritannia. Fra før av har paret sønnen Max (6) og datteren Carey (2) – og nummer tre er ventet i desember.

James Corden har en travel hverdag. Ved siden av å lede CBS-talkshowet «The Late Late Show» og de populære bil-karaokene, «Carpool Karaoke», har han også ledet store prisutdelinger som Tony Awards 2016 og Grammy Awards 2017 – og i januar i 2018 er han vert for Grammy-utdelingens 60-årsjubileum.

Fikk du med deg? James Corden takker kona for TV-suksessen

Hvem husker ikke da Michelle Obama, som den gang var USAs førstedame, plutselig dukket opp i karaoke-bilen til James Corden? Men også folk som Red Hot Chili Peppers og Justin Bieber har bidratt til Cordens fantastiske suksess med «Carpool Karaoke».

Den James Corden takker for TV-suksessen er kona Julia.

– Det var hun som gjorde det mulig for meg å leve ut drømmene mine, uttalte Corden i et intervju i fjor sommer.

Les hvordan James Corden reagerte på Brexit

– All ære til min kone som gikk med på å flytte til USA da vår datter Carey bare var fem uker gammel og sønnen vår Max var tre, fortalte Corden i et TV-show mandag, som blir omtalt i Daily Mail.

Corden la den gangen ikke skjul på at han er svært fornøyd med livet han og familien lever nå.

– Noen ganger tror jeg ikke at det er sant at jeg har klart å komme så langt, forteller talkshow-verten.

I fjor ble Corden for øvrig kåret til en av de mektigste og mest innflytelsesrike personen på nettet av Time Magazine. Ukemagasinet har tok utgangspunkt i hvilken global påvirkning de 30 som er på listen har på sosiale medier og hvilken evne de har til å drive fram nyheter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder