Jenny: - Man skal høre på folket

NYDALEN (VG Nett) Jenny Skavlan var for første gang tilbake i «Skal vi danse»-studioet fredag etter oppstyret rundt sin egen exit i konkurransen.

Artikkelen er over 11 år gammel

Skavlan ble stemt ut av «Skal vi danse» for to uker siden, men fikk muligheten til å komme inn igjen da Sigurd Sollien måtte trekke seg.

TV 2 ønsket så sterkt å få henne med, at de gikk i forhandlinger med skuespilleren, uten at det endte med et ja. Med unntak av en uttalelse i en pressemelding, har Skavlan skygget unna alle spørsmål om «Skal vi danse» i ukene etterpå.

Fredag kveld snakket hun for første gang om alt oppstyret.

- Jeg har blitt stemt ut, så selv om folket mener det var feil, så er dette en konkurranse som handler om at Norges befolkning stemmer ut den de ikke vil ha videre. Så da mener jeg det blir feil å komme tilbake som en irriterende narr som alltid finner en bakvei. Man skal høre på folket, sa Skavlan til VG Nett fredag kveld.

Les også: Jenny mest pop på nett

Flo er favoritten

Hvis folket derimot hadde hatt muligheten til å stemme henne inn igjen, ville hun stått på dansegulvet igjen.

- Er det en ny tvist som gjør at deltagerne kan komme inn igjen ved avstemning, så er det en helt annen sak, sier hun.

Jenny Skavlan fulgte nøye med fra salen under fredagens sending, og hun har en favoritt blant de gjenværende deltagerne.

- Jeg synes Tore André Flo gjør en utrolig god karakter. Han er ekte, og han er oppriktig nervøs hver gang han går på scenen. Han er utrolig bra, mener Skavlan.

Det var Hanne Krogh som måtte forlate dansekonkurransen fredag, etter å ha vært i duell med Lene Alexandra Øien.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder