Anette Bøe ute av «Isdans»

(VG Nett)Anette Bøe røk ut av kveldens «Isdans» på TV2.

Julie Hæhre
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

UTE: Anette Bøe og dansepartner Aleksandr Smokvin måtte tekke for seg etter kveldens sending av «Isdans.» Foto: SCANPIX

Men den tidligere langrensløperen tok ikke danse-tapet så tungt.

- Jeg synes ikke det var så leit. Jeg har hatt det kjempe gøy med flotte trenere og flotte mennesker rundt meg. Jeg har jo aldri trodd jeg skulle vinne, sa Bøe til programleder Kathrine Moholt etter å ha fått beskjeden om at hun var ute.

Etter kveldens første «Isdans»-sending ble Anette Bøe og dansepartern Aleksandr Smokvin plukket ut til å danse duell mot Dorthe Skappel. De to deltakerne med minst poeng etter publikumsavstemningen må danse denne duellen mot hverandre.

Et enstemmig dommerpanel mente imidlertid at Skappel var den beste isdanseren av de to damene, og dermed måtte Anette Bøe takke for seg.

Pål Anders Ullevålsæter, Jim Martinesen, Per Christian Ellefsen og Sandra Lyng Haugen gikk videre.

Den tidligere ishockey-helten, Jim Martinsen, og hans dansepartner Kaja Hanevold fikk flest poeng av dommerne i fredagens sending.

Har ligget i hardtrening

Sandra Lyng Haugen som danser med Aleks Sunde Iversen fikk beskjed av dommerne etter forrige runde med «Isdans» at hun måtte trene hardt skulle hun henge med videre i konkurransen.

Etter fredagens runde med isdansing var dommerne betydelig mer fornøyd med den tidligere idoldeltakerens presentasjoner og sa hun hadde vist stor framgang.

En fornøyd Sandra forklarte at det skyltes at hun hadde ligget i hardtrening.

- Alt jeg gjør er å sove, trene og spise, sa 18-åringen.

Sandra hadde bare stått på skøyter en gang tidligere før hun ble med i TV2-serien.

BEST: Jim Martinsen er nok en bedre ishockey-keeper enn isdanser, men dommerne mente Martinsen var den beste isdanseren under kveldens sending. Foto: SCANPIX

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder