«Idol»-Kjartan trosset legens råd

Publisert: Oppdatert: 05.03.04 15:03

Del saken på:

Lenken er kopiert
TV

KVERNELAND (VG) «Idol»-finalist Kjartan Salvesen (27) trosset halskatarr og legens råd om å holde seg i ro for å spille kvartfinale i NM-sluttspillet i innebandy på hjemmebane i går.

Innebandyklubben hadde også annonsert i lokalavisen at de skulle dele ut Kverneland IBK-T-skjorter med «Idol»-Kjartans signatur på.

Kortisonbehandling

Det er bare åtte dager igjen til finalerundene i «Idol» starter - og Kjartan Salvesen fra Sandnes skal synge «Sexed up» med Robbie Williams. Da VG møtte ham før kampen i går, var han litt bekymret: Han hadde vært hos legen og pustet inn kortison for en skummel halskatarr. Og legen ga ham klar beskjed om å stå over kampen hvis han ville blir frisk til «Idol» neste fredag. Men så mye var ikke Kjartan villig til å ofre.

- Er du gal! Jeg klarte ikke å la være. Det var jo kvartfinale i NM. Men jeg merker nå at det kanskje ikke var så lurt å spille. Jeg slet en del der ute. Nå får jeg tylle i meg solhatt og pleie halsen. Jeg skal få en ny kortisonbehandling i morgen, og jeg er egentlig ikke redd for at jeg ikke skal bli bra til neste fredag. Men sangen jeg skal synge, krever at jeg blir frisk. Hvis ikke, kommer jeg ikke opp på tonene, sier Kjartan - som i går heiet og stemte på Sandnes-jenta Susanne Birgitte Nordbøe og Stine Terese Julseth fra Stavanger da de var i aksjon i wild card-finalen. Seks av ti «Idol»-finalister kommer fra Rogaland, og de fleste fra Sandnes-området.

I tillegg til Kjartan Salvesen og Susanne Birgitte Nordbøe kommer også Anh Vu fra Sandnes. Roald Haarr kommer fra Vigrestad på Jæren, Øystein Grønnevik fra Rennesøy utenfor Stavanger, og Maren Flotve Birkeland kommer fra Skudeneshavn på Karmøy.

Denne artikkelen handler om