Aylar Lie: - Jeg blir så veldig nervøs

NYDALEN (VG Nett) Som siste par ut i «Skal vi danse»-premieren fikk Aylar Lie god tid til å være nervøs. Så mye at partner Egor Filipenko også ble det.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Hun har vært så nervøs. Hun har vært så nervøs at jeg også ble nervøs. Det er ganske ille. Men jeg skjønner godt at hun er nervøs, for hun er perfeksjonist og vil gjerne gjøre det bra, og da kommer det nerver, sier Egor Filipenko til VG Nett.

VGTV:Aylar om kjolevalget: - Den kunne vært kortere

Han og Aylar fikk både ris og ros for sin cha cha, og dommer Tor Fløysvik mente hun «så ut som sukkerspinn i motvind» i deler av dansen. Akkurat det velger Lie å tolke positivt.

- Det er hyggelig å være sukkerspinn. Det er bare fint det, sier hun til VG Nett.

- Men hvorfor blir du så nervøs?

- Det vet jeg ikke. Jeg har ikke peiling, men jeg blir så nervøs. Jeg er fortsatt tør i munnen, sier Lie.

Hva synes du om kveldens «Skal vi danse»?Si din mening i vår protokoll

Har vært syk

Oppkjøringen til kveldens premiere har ikke vært den beste for Lie. Hun har vært syk i lang tid, i tillegg til at hun studerer medisin grunnfag på fulltid.

- Jeg har hatt lungebetennelse under hele oppkjøringen til «Skal vi danse», så jeg er veldig fornøyd med egen innsats når man tenker på at jeg har hatt nerver i høyspenn og studert fulltid i tillegg, sier Lie.

Les også:Stig Henrik Hoff: - Skjer noe når jeg kommer i manesjen

Kunne vært kortere

Kledd i en lårkort, rosa kjola glitret hun på parketten, og hun forteller at hun egentlig synes det er behagelig å svinge seg rundt i små gevanter. Egentlig ble hun tilbudt en kortere kjole for anledningen.

- Det sto mellom denne kjolen, og en annen kjole som var enda kortere. Men jeg valgte faktisk en lengre variant denne gangen, sier hun.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder