Lover ny episode «Tiger King»

Jeff Lowe hevder Netflix filmer en ny episode av kultserien «Tiger King».

  • Ingvill Dybfest Dahl

Den kontroversielle dokumentarserien om de svært spesielle dyrehage-intrigene rundt Joe Exotic får muligens en fortsettelse. I hvert fall om vi skal tro én av de mange aktørene i serien - dyrehageeier Jeff Lowe.

les også

Politiet ber TV-seerne om tips etter «Tiger King»

I en video publisert av Los Angeles Dodgers-baseballspilleren Justin Turner på Twitter, der han har 220.000 følgere, dukker Lowe og kjæresten Christie Dishner opp.

– Netflix kommer til å legge til ytterligere en episode som kommer neste uke. De skal filme her i morgen, sier han der.

Ifølge Variety vites det ikke om episoden er ment som en fortsettelse eller en slags gjenforening. Netflix har ikke besvart deres henvendelse.

«Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» dreier rundt den tidligere tigeroppdretteren Joseph Maldonado-Passage (57), kjent som Joe Exotic. Sentral står også Exotics erkerival Carole Baskin (58), dyrevernsforkjemper og kvinnen bak organisasjonen Big Cat Rescue. Hennes ektemann, mangemillionæren Jack Donald «Don» Lewis, forsvant sporløst i 1997.

EIER: Jeff Lowe er en av dem som figurerer i serien. Foto: Netflic

Joe Exotic soner nå en 22 år lang fengselsstraff dømt for å ha forsøkt å hyre en leiemorder til å drepe Baskin. Baskin har reagert kraftig på hvordan hun er fremstilt i serien.

Etter at dokuserien hadde premiere 20. mars, har tips til forsvinningssaken strømmet på. Sheriffen i Hillsborough County, Chad Chronister, opplyser til CNN at de mottar om lag seks henvendelser om dagen fra folk som mener å ha viktig informasjon. Så langt har de til gode å motta troverdige tips.

I en videokonferanse forrige uke forklarte sheriffen at han har satt en erfaren detektiv til å følge opp hver eneste mulige ledetråd som meldes inn.

– Saken forblir åpen. Vi lukker aldri en «cold case», sa han.

Exotic på sin side går til sak mot myndighetene for det han hevder er overtramp mot sine rettigheter og krever 94 millioner dollar i erstatning for blant annet ulovlig pågripelse og fengsling.

«Tiger King» har ligget på Netflix’ Topp 10-liste siden premieren.

Mer om

  1. Netflix
  2. TV-serier
  3. Dyrevern

Flere artikler

  1. Politiet håper på rask oppklaring av «Tiger King»-mysterium

  2. Politiet ber TV-seerne om tips etter «Tiger King»

  3. Tara Reid aktuell for sentral rolle i ny «Tiger King»

  4. Nicolas Cage skal spille Joe Exotic i ny «Tiger King»

  5. Jeff Lowe vil etterlate «Tiger King»-parken i kaos

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder