TV-KJENDIS: Yolanda Hadid, her på GQ Men Of The Year Awards i London for et par år siden. Foto: Gareth Cattermole / Getty Images Europe

«Hollywood»-fruen Yolanda viser frem ny kjæreste

To år etter bruddet med David Foster (69) viser Yolanda Hadid (55) stolt frem sin nye flamme.

Hadid, modellveteran og kjent fra realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», røper til sine 3,1 millioner følgere på Instagram at hun er forelsket igjen.

«Såpass vet jeg er sant – og det er at Gud velsignet den vanskelige veien som førte meg rett til deg ...», skriver Hadid og merker posten med «Min mystiske mann» og «Joey Jingoli, jeg elsker deg».

Samtidig poster hun et bilde av seg og Jingoli, en 60 år gammel investor og toppsjef i familiekonsernet Joseph Jingoli & Son, som jobber med store konstruksjonsprosjekter. I tillegg er han øverste leder for en organisasjon som hjelper unge voksne med rusavhengighet.

(Artikkelen fortsetter under posten)

Betroelsen om det nye forholdet kommer etter at amerikansk presse har spekulert i hvem den nye «mystiske mannen» i TV-kjendisens liv er. Nederlandskfødte Hadid har nemlig inntil nylig ligget lavt etter bruddet med stjerneprodusent David Foster – som siden har fått en 34 år yngre popkjæreste.

les også

Katharine McPhee bekrefter romansen med 34 år eldre stjerneprodusent

I vår begynte imidlertid Hadid å hinte i sosiale medier om at hun hadde fått roser av en mannlig beundrer.

E! Online siterer ikke navngitte kilder på at Hadid og Jingoli møttes gjennom felles kjente. Romansen skal ha vart i om lag tre måneder, og de har angivelig møtt hverandres barn.

Hadid har supermodelldøtrene Gigi (24) og Bella Hadid (22) samt sønnen Anwar Hadid (20) med sin første eksmann, Mohamed Hadid (70). Hvor mange barn Jingoli har, er ikke kjent. 60-åringen har til nå ikke vært noe innslag i amerikansk underholdningsliv.

EKSMANN: Yolanda Hadid og David Foster i 2015. Foto: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

les også

David Foster gifter seg med Katharine McPhee

TV-seerne har de siste årene fått følge Hadids og Fosters kjærlighetshistorie tett. Også bruddet var tema i realityserien. Paret ble skilt våren 2017, og det var Foster som brøt ut av forholdet.

Kun fem måneder senere tok han med seg Katharine McPhee (35) på 30-årsjubileet til David Foster Foundation i Canada. I fjor sommer forlovet de seg, og i sommer ble de ektepar. Det er Fosters femte ekteskap.

Kanadiske Foster er blant verdens mest berømte musikkprodusenter. Det var Foster som fikk Josh Groban (38) til å spille inn Rolf Løvlands «You Raise Me Up», som gikk rett til topps på Billboard-lista i USA i 2003. Han hadde også et møte med norske Angelina Jordan (12) for to år siden.

MODELLTRIO: Yolanda Hadid og døtrene Bella og Gigi Hadid på Glamour Women of the Year Awards i New York i 2017. Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder