Foto: Simen Grytøyr og Tom-Egil Jensen

Glenn (33) leder fortsatt Idol-racet: Hun gir idolene ekspertråd

Fredag kåres de to finalistene!

(VG Nett) Bertine Zetlitz (32) gir idol-finalistene råd, og dommerne har valgt låtene de tre skal synge i kampen om finaleplassene fredag.

Publisert:

Over 20.000 har så langt stemt i VG Netts Idolometer etter semifinalen sist fredag. Glenn Lyse har den siste uken vært VG Nett-lesernes soleklare favoritt - i skrivende stund med over 44 prosent av stemmene.

Småbarnsfaren fra Stavanger har gått fra å være anonym underdog til å lede racet, skal vi tolke den uhøytidelige kåringen.

Stem her!

Fredag blir det klart hvilke to finalister som står igjen til den storslåtte finalen i Oslo Spektrum om halvannen uke. Det eneste som er sikkert, er at det blir to gutter - etter at Åste Hunnes Sem (34) røk ut sist fredag.

Les også:Åste ute etter skandalekveld

Gir ekspert-tips

Denne uken er plateaktuelle Bertine Zetlitz den kjendisen som sørger for ekspertråd før oppløpet - ikke bare i form av sangtips, men også råd når det gjelder foto og posering. Bertine skal selv fremføre en medley med sine største hits, opplyser TV 2 til VG Nett.

Dommernes låter

Fredag skal Glenn Lyse (33), Bjørn Johan Muri (17) og Kim Rune Hagen (17) synge låter på dommernes befaling.

Jurymedlemmene har plukket ut to låter til hver av de tre semifinalistene, så de har noe ekstra å bryne seg på. Hvilke låter det er snakk om, kunngjør TV 2 på «Før Helgen» i kveld.

Tradisjonen tro belønnes vinneren med platekontrakt med Sony BMG.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder